Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Bleiks ņem pauzi, taču prom vēl neiet

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bleiks ņem pauzi, taču prom vēl neiet
Džeimss Bleiks apsveic Novaku Džokoviču ar uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais ATP ranga Top 10 pārstāvis, amerikānis Džeimss Bleiks, pēc izstāšanās "US Open" 3. kārtā (zaudējums trīs setos Novakam Džokovičam) paziņojis, ka cer pēc gada atgriezties Ņujorkā, līdz ar to pieliek punktu runām par karjeras beigšanu.

30 gadus vecais Bleiks, kurš pirms četriem gadiem sasniedza ranga rekordvietu (4. pozīcija), pašreiz rangā nolidojis uz sev necilo 116. vietu. Pēdējos turnīros Džeimss startēja, pateicoties organizatoru sarūpētajām "wild card". Bleiks nesen bija paziņojis, ka par savu nākotni izlems pēc "US Open". Gada pēdējais "Grand Slam" turnīrs amerikānim beidzās pirms nepilnas diennakts.

"Ceru, ka tas nebija mans pēdējais mačs Artūra Eša stadionā un vēlos pēc gada šeit atgriezties," tā pēc zaudējuma Novakam Džokovičam atklāja Bleiks. Pieredzējušais tenisists, kurš pēdējā laikā spēlēja briesmīgi un zaudēja teju visiem pēc kārtas, paziņoja, ka ņems pauzi no tenisa, taču pavisam prom vēl negrasās iet. Cik ilga būs pauze, zina vien viņš pats. Visticamāk, šogad turnīros viņu vairs neredzēsim. Tādā gadījumā jaunais gads viņam būs jāsāk ar "Australian Open" kvalifikāciju.

"Domāju, ka mana atrašanās tūrē, to nebojā. Jūtos tā, ka varu spēlēt ar jebkuru pretinieku," piebilda Bleiks, nonākot pretrunā ar pēdējā laikā demonstrēto spēli.

Izmantotie resursi:
New York Post

  -4 [+] [-]

, 2010-09-05 17:49, pirms 14 gadiem
Es jau arī varu spēlēt ar jebkuru pretinieku

  -2 [+] [-]

, 2010-09-05 18:57, pirms 14 gadiem
Viņš ir amerikānis un viņi ir ļoti sīksti!!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-05 21:19, pirms 14 gadiem
samoseckis rakstīja: Viņš ir amerikānis un viņi ir ļoti sīksti!!
Kur vispar kko tadu var pateikt?