Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere: "Dubultspēle man ir pieriebusies..."

Rolands Norietis
Rolands Norietis

Dekmeijere: "Dubultspēle man ir pieriebusies..."
Līga Dekmeijere
Foto: Sergejs Ņeverkevičs

"Ja pretiniecēm spēle gāja no rokas, bija grūti kaut ko likt pretī. Vajadzēja viņas izsist no ritma. Otrajā setā tas izdevās, bet trešajā atļāvām darīt visu, ko viņas vēlējās," "US Open" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā piedzīvoto zaudējumu skaidroja Līga Dekmeijere. Pārī ar Vācijas tenisisti Angeliku Kerberi viņas ar 1:6, 6:4 un 2:6 piekāpās čehietei Klārai Zakopalovai un Austrālijas tenisistei Jarmilai Grotai.

"Ar savu sniegumu neesmu pārāk apmierināta. Bija tikai daži geimi, kurus nospēlēju veiksmīgi. Arī partnere neaizvadīja labāko maču un pat atvainojās, ka nav spēlējusi tā, kā to spēj. Kad savulaik ar viņu iekļuvām WTA turnīra finālā, Angelika darbojās ievērojami labāk," piebilda Latvijas dubultspēļu speciāliste.

Šīs sezonas otro pusi Līgai par veiksmīgu nenosauksi. Jau astoņos turnīrus pēc kārtas viņa piedzīvojusi zaudējumu pirmajā kārtā. Pēdējā uzvara gūta maijā Madridē. Dekmeijere uzskata, ka neveiksmju sērija drīzāk ir apstākļu sakritība: "Par šo maču neesmu sajūsmā, bet visi iepriekšējie bijuši sīvi. Tie beigušies trijos setos vai vismaz vienā partijā spēlējām taibreiku. Mums bijušas setbumbas un pat mačbumbas, bet zaudējām. Tomēr nav tā, ka slikti spēlēju. Ja būtu paveicies, jebkuru no mačiem varējām vinnēt."

Līga teic, ka dubultspēle viņai ir nedaudz apnikusi: "Daudzas partneres šogad mani ir izčakarējušas; šis gads bijis ļoti saraustīts. Tāpēc gribu pamēģināt vienspēli. Spēju sasniegt normālus rezultātus arī šajā veidā, vienkārši tam ir jāpievēršas un attiecīgi jātrenējas. Tagad spēlēšu zemākas raudzes turnīros ASV un Kanādā, un ceru, ka čelendžeros tikšu klāt arī vienspēlē. Vispirms jāiekļūst piecsimtniekā (šobrīd WTA vienspēļu rangā Dekmeijere ir 752. vietā – aut.); ja būšu tuvāk trešajam simtam, WTA turnīros varēšu piedalīties kvalifikācijā. Protams, dubultspēle paliks prioritāte, centīšos neizkrist no pirmā simtnieka."

Dekmeijere arī atklāja, ka ne tik tālā nākotnē līdz Latvijai varētu nonākt viņas fotogrāfijas no kādas interesantas fotosesijas, kas ieplānota nākošnedēļ...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 09:02, pirms 14 gadiem
Pareizi,solo labāk,visa uzmanība tik uz tevi

  -2 [+] [-]

, 2010-09-02 10:28, pirms 14 gadiem
Kā tad pēdējā rindkopa - Playboy sesijā piedalījās?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 10:54, pirms 14 gadiem
South Jabulani rakstīja: Kā tad pēdējā rindkopa - Playboy sesijā piedalījās?
cerams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-02 12:51, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Viņa un Playboy? Smejies?
Normāla džuse, kādēļ ne
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-09-02 14:13, pirms 14 gadiem
Virsraksts kārtējo reizi izcili trāpīgs, citēju
Virsraksts - Dekmeijere: "Dubultspēle man ir pieriebusies..."
Teksta izklāstā - Līga teic, ka dubultspēle viņai ir nedaudz apnikusi

Katrā gadījumā novēlu Līgai sasniegt iecerētu un priecēt mūs ar uzvarām!