Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gulbja spēle Minhenē pret Kližanu lietus dēļ pārcelta uz rītdienu

Gulbja spēle Minhenē pret Kližanu lietus dēļ pārcelta uz rītdienu
Ernests Gulbis. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošajam vīriešu tenisistam Ernestam Gulbim (ATP 78.) šovakar bija jāaizvada pirmās kārtas spēle Minhenes "ATP 250" sērijas turnīrā, tomēr cīņa lietdus dēļ pārcelta uz rītdienu.

Minhenē tika pagūts aizvadīt pirmās divas spēles. Vispirms japānis Taro Daniels ar 6:4 un 6:4 pārspēja francūzi Igo Imbēru, bet pēc tam ungārs Mārtons Fučovičs trīs setu trillerī ar 7:5, 4:6 un 7:6(8) apspēlēja itālieti Lorenco Sonego.

Atlikušās spēles šajā vakarā gan tā arī izpalika. Gulbim bija jātiekas ar slovāku kreili Martinu Kližanu (ATP 60.), kurš šajā turnīrā triumfēja 2014. gadā. Kā ziņo turnīra rīkotāji, rīt pirmās spēles paredzēts aizvadīt ap plkst. 12:00 pēc Latvijas laika, bet Gulbim paredzēta otrā spēle otrajā kortā, kurā vispirms tiks aizvadīta dubultspēle starp Rohanu Bopannu/Dominiku Inglotu un Marselu Demolineru/Dividžu Šaranu.

Gulbja un Kližana cīņas uzvarētāju otrajā kārtā jau gaida ar trešo numuru izsētais itālietis Marko Čekinato (ATP 19.). Ar pirmo numuru Minhenē ir izsēts mājinieks Saša Zverevs (ATP 3.), kurš uzvarēja divos iepriekšējos gados. Spēlēšana pirmajā kārtā ranga punktus nedod, taču garantē vismaz 5285 eiro lielu prēmiju, savukārt par iekļūšanu otrajā kārtā tenisisti garantēs vismaz 20 punktus un vismaz 8815 eiro.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BMWOpenbyFWU/st...


Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.