Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tiešraide. Ostapenko – Osaka 4:6, 5:7 (spēle galā)

Tiešraide. Ostapenko – Osaka 4:6, 5:7 (spēle galā)
Aļona Ostapenko
Foto: Ralf Reinecke

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko šodien debitēja "French Open" pamatturnīros, divos setos zaudējot Japānas tenisistei Naomi Osakai. Sportacentrs.com piedāvā teksta tiešraidi.

2. sets 5:7

5:7 Osaka uzvar pirmās divas izspēles, trešo punktu paņem Ostapenko, izceļoties ar labu diagonālo "forehand" sitienu. Pēc tam tā pat uzbrūkot ar "backhand", Aļonai kļūda. Osaka tiek pie divām mačbumbām un ar eisu izmanto jau pirmo.

5:6 BREIKS! Ostapenko ļoti slikts geims, kurā viņa paliek "sausā" un kas tiek pabeigts ar divām dubultkļūdām pēc kārtas. Pirms brīža servējot par palikšanu setā, Osaka tūlīt servēs par uzvaru mačā.

5:5. Osakai svarīgā brīdī izdodas nospēlēt precīzi, desmitajā geimā ar savu servi zaudējot tikai vienu punktu.

5:4. Osaka spēli diktē arī devītajā geimā, taču arī šoreiz viņai problēmas ar precizitāti. Ostapenko izvirzās vadībā ar 5:4, kas nozīmē to, ka Osakai būs jāservē par seta turpināšanu.

4:4 BREIKS! Astotajā geimā pārsvaru izsēj Osaka, kura servi zaudē no 40:15 pārsvara. Osakai dažas kļūdas, Aļona sparīgi nospēlē aizsardzībā un pretuzbrukumos no gala līnijas.

3:4 BREIKS! Ostapenko spēlē enerģiskāk, bet Osakai septītā geima ievadā pārāk daudz kļūdu, divreiz sitot tīklā un vienreiz bumbiņu raidot autā. Aļona tā iegūst 40:0 pārsvaru. Pēc tam Osakai četri precīzi uzbrukumi pēc kārtas, turklāt vairākas reizes spēcīgi atsista Aļonas serve, iegūstot breikbumbu. Aļona nākamā punkta izspēlē laukums pārāk šaurs, un tā pēkšņi no 40:0 pārsvara zaudēta serve.

3:3 BREIKS! Labs uzbrukuma geims Ostapenko izpildījumā, un precīzs "forehand" sitiens stūrī dod breikbumbu. Iespēja uzbrukt pretinieces otrajai servei, ko Aļona izmantot, spēcīgi uzsitot ar "backhand". Osaka nespēj atbildēt.

2:3. Nikns geims Ostapenko izpildījumā ļauj turēties nelielā attālumā no Osakas, kurai arvien ir seta un breika pārsvars.

1:3. Ostapenko pēc trim pretinieces kļūdām iegūst divas breikbumbas (15:40), taču nevienu nespēj realizēt. Pirmajā gadījumā "forehand" sitiens autā, bet otro breikbumbu Osakai atspēlēt palīdz spēcīga pirmā serve.

1:2 BREIKS! Pateicoties precīzai spēlei ar "backhand", Ostapenko trešajā atspēlējas no 0:30, bet vēlāk neizmanto trīs geimpunktus un ar dubultkļūdu dod Osakai breikbumbu. Japānas tenisiste neizmanto iespēju sodīt Aļonas vāju otro servi, ar "backhand" sitienu pa līniju nospēlējot neprecīzi. Nākamais mēģinājums ar tādu pašu sitienu ir veiksmīgs, un Osaka nopelna otro breikbumbu. Aļona atkal netrāpa pirmo servi. Un šoreiz arī otro!

1:1. Osaka bez sarezģījumiem uzvar savā seta pirmajā serves geimā.

1:0. Osaka gandrīz iegūst divas breikbumbas (15:40), taču Ostapenko to nepieļauj, pie 15:30 skrējienā izceļoties ar lielisku "forehand" apvedošo sitienu brīdī, kad šķita, ka punktu iegūs pretniece. Aļona pārvietojas labāk un uzvar seta pirmajā geimā.

1. sets 4:6

4:6. Ostapenko ar lielisku "forehand" uzbrukumu, trāpot stūrī, atspēlē setbumbu. Pēc tam piespiež pretinieci izsist autā, tiekot pie breikbumbas. Tā paliek neizmantota, iesitot tīklā diagonālo "backhand". Nākamā izspēle beidzas ar Osakas sitienu tīklā, dodot Aļonai otro iespēju. Šoreiz variantu nav, jo Osakai laba pirmā serve. Vēlreiz "vienādi". Aļona izrēķinās ar vāju pretinieces otro servi, tiekot pie jau trešās breikbumbas šajā geimā. Atkal "backhand" sitiens tīklā. Ostapenko pārcenšas ar otrās serves atsišanu, un Osaka iegūst otro setbumbu. Šoreiz kļūdās pretiniece, ar "forehand" iesitot tīklā. Ostapenko atkārtoti uzbrūk japānietes servei, nopelnot vēl vienu breikbumbu. Osaka izceļas ar lielisku "backhand" sitienu pa līniju. Osaka pēc Aļonas sitiena autā tiek pie jau trešās setbumbas. Un vēlreiz izceļas ar teicamu "backhand" raidījumu pa līniju. Sets Osakai.

4:5. Arvien pārvietojoties apgrūtinoši, Ostapenko pārtrauc četru pēc kārtas zaudētu geimu sēriju, liekot Osakai servēt par uzvaru setā.

3:5. Ostapenko cīņu turpina ar nosaitētu kāju. Mačam atsākoties, viņa zaudē trīs punktus pēc kārtas, pēc tam trāpa labu "backhand", bet vairāk astotajā geimā izdarīt nevar. Ostapenko ir problēmas ar kustēšanos, Osaka to izmanto.

Ostapenko medicīnas pārtraukums. Izskatās, ka ir problēmas ar kreiso kāju.

3:4 BREIKS! Ostapenko pēc diviem spēcīgiem Osakas uzbrukumiem 0:30 deficīts. Osakai teicama iespēja iegūt trīskāršo breikbumbu, taču viņa pārcenšas ar "smešu", un sanāk liels auts. Osakai vēl divi auti pēc kārtas, ļaujot Aļonai iegūt geimpunktu. Latvijas tenisiste turpinājumā divreiz iesit tīklā, un Osaka tomēr šajā geimā tiek pie breika iespējas, kuru nespēj izmantot, raidot bumbiņu pāri gala līnijai. Ostapenko ar dubultkļūdu dod Osakai otro iespēju. Pati atspēlējas ar "forehand" sitienu pa līniju. Ostapenko vēlreiz tiek līdz geimpunktam, seko vēl viena dubultkļūda, pēc tam "dropšots" tīklā. Trešā breika iespēja Osakai. Aļona šoreiz atspēlēties nespēj, netrāpot "forehand" sitienu pa līniju.

3:3. Sasteigts un paviršs geims Ostapenko izpildījumā. Bumbiņa pēc viņas sitieniem lido tīklā vai autā.

3:2 BREIKS! Ostapenko neizdodas nostiprināt breiku, jo tiek nospēlēts vājš serves geims. Dažas kļūdas, pieviļ zema pirmās serves precizitāte.

3:1 BREIKS! Ostapenko ļoti labi nospēlē uzņemšanā un iegūst vēl vienu breika iespēju, kas šoreiz tiek izmantota. Aļonai paveicas, jo viņas sistā bumbiņa skar tīklu un nokrīt Osakas laukuma pusē. Japānas tenisiste netiek tai klāt.

2:1. Ostapenko ātri izvirzās vadībā ar 40:0. Seko dubultkļūda un "forehand" auts. Osaka tuvāk netiek, pārcenšoties ar Aļonas serves atsišanu. Arī otrajā serves geimā Ostapenko uzvar "uz 30".

1:1. Ostapenko labi uzbrūk ar diagonālajiem sitieniem un iegūst breikbumbu. Osakai svarīgā brīdī talkā nāk laba pirmā serve. Nākamās divas izspēles beidzas ar Aļonas sitieniem tīklā.

1:0. Ostapenko sāk ar noturētu servi. Pirmajā geimā abi punkti zaudēti kļūdu dēļ.

Pirmsspēles apskats

Ostapenko "French Open" sagaida ar divām pozitīvām un līdz šim pavasarim nepiedzīvotām lietām karjeras jomā. Pirmkārt, viņa atrodas savā augstākajā pozīcijā WTA rangā, otro nedēļu pēc kārtas ieņemot 36. vietu. Otrkārt, viņa pirmoreiz "Grand Slam" līmenī ir izsēta.

Otrās lietas sakarā jāatzīmē, ka Parīzē neiztika bez veiksmes, jo normālos apstākļos ar 36. vietu rangā ir par maz, lai būtu izlikta "Grand Slam" turnīrā. Aļona pie 32. numura tika, pateicoties uzreiz četru reitingā augstāk esošu tenisistu nespēlēšanai – Belindai Benčičai un Karolīnai Vozņacki ir savainojumi, Marija Šarapova diskvalificēta, bet Flāvija Penneta beigusi karjeru, bet arvien atrodas rangā, jo tā ir viņas izvēle.

Latvijas pirmajai raketei šodien būs "French Open" pamatturnīru debija. "Roland Garros" korti viņai gan sveši nav – šeit spēlēts gan junioros (bez lieliem panākumiem) un arī vienreiz jau profesionālā līmenī. Aļona pērn kvalifikācijas 1. kārtā nenoturēja pārsvaru un zaudēja Verai Duševinai. Sākot ar šo sezonu, Ostapenko visos "Grand Slam" turnīros būs pamatturnīros tik ilgi, kamēr spēs noturēt pietiekami labu reitingu.

"French Open" Ostapenko sakarā noteikti uzskatāms par "Grand Slam" turnīru ar vispieticīgākajiem mērķiem. Iemesls – māla segums. Ostapenko tikai šogad pirmoreiz uz šī seguma spēlēja WTA pamatturnīros. Prāgā un Madridē zaudējumi jau 1. kārtā, bet Romā izdevās gūt divas uzvaras. Pateicoties izliktās spēlētājas statusam un labai izlozei, Ostapenko ir samērā labas izredzes vismaz vienu vai divas uzvaras gūt arī Parīzē.

Pirmajā mačā jātiekas ar citu 18 gadus vecu tenisisti. Osaka 19. dzimšanas dienu svinēs oktobrī, bet Ostapenko jūnijā. Arī ranga 101. vietā (rekords – 92. vieta) esošā Osaka ar lielu pieredzi "Grand Slam" turnīros nevar lepoties, turklāt arī viņai māls nav ērtākais segums. Osakai vislabāk patīk "hard". Viņai "French Open" būs debija, šeit nav spēlēts arī kvalifikācijā. "Grand Slam" līmenī viņai ir tikai viens pamatturnīrs – šogad Austrālijā sasniegta 3. kārta. Osaka Melburnā ar 6:3, 6:2 sagrāva Donnu Vekiču, ar 6:4, 6:4 pieveica Eļinu Svitoļinu, bet pēc tam sekoja pamatīga 1:6, 1:6 sagrāve pret Viktoriju Azarenku. Piebilstams, ka tajā mačā viņa spēlēja ar savainojumu.

Osaka uz lielā tenisa skatuves ieradās skaļi, 2014. gada jūlijā tobrīd vēl tikai 16 gadu vecumā Stenfordā ar 4:6, 7:6(7), 7:5 pieveicot Samantu Stousuru (#19). Ranga 406. vietā bijusī Osaka 2. seta taibreikā atspēlēja mačbumbu, bet pēdējā setā izglābās, no 3:5 uzvarot četros geimos pēc kārtas. Osakai tā bija debija WTA pamatturnīros, gūstot karjeras pirmo Top 20 uzvaru. Otro viņa svinēja šogad martā Maiami, kur ar 6:1, 6:3 sagrauta 18. vietā bijusī Sāra Erani. Janvārī Melburnā pieveiktā Svitoļina spēles brīdī bija 21. vietā.

Osakā dzimusī Osaka, kurai vecāki ir no Haiti un Japānas, nav tipiska japāņu tenisiste. Iespējams, tāpēc, ka kopš trīs gadu vecuma dzīvojusi Amerikā. Tieši tāpēc viņa nespēj brīvi runāt savā dzimtajā valodā, kamēr angļu pārzina daudz labāk. Japānas tenisa skolas pārstāves asociējas ar trauslas uzbūves spēlētājām, kurām nav liela spēka, toties ir labs tehniskais arsenāls.

Naomi ir masīva tumšādaina sportiste ar jaudīgu tenisu, kas sevi iekļauj arī spēcīgu servi, tiesa, viņa var spēlēt arī maigāku tenisu un pretinieces uzveikt ar sarežģītiem sitieniem. Osaka agrāk bija izteikta pretuzbrukuma taktikas cienītāja, bet tagad pati arvien vairākas cenšas uzņemties iniciatīvu. Spēles stils – agresīvs teniss no gala līnijas. Bīstamākais sitiens ir "forehand".

Osaka ne reizi nav uzvarējusi ITF turnīros, kas ap 100. vietu rangā esošām tenisistēm ir neparasta parādībā. Osakai titulu nav pat zemākajā jeb ITF 10 000 līmenī. Viņa zaudējusi visus četrus finālus. Arī junioru karjeras laikā Osakai lielu panākumu nebija. Viņa spēlēja vien dažos turnīros Floridā, kur dzīvo un trenējas, bet "Grand Slam" turnīros nav piedalījusies. WTA līmenī viņai tikai viens ceturtdaļfināls, kas februārī Akapulko zaudēts Slounai Stīvensai.

Kamēr Ostapenko uz māla pamatturnīros guvusi tikai divas uzvaras (abas šogad), Osakai nav nevienas. Viņa vienīgajā WTA spēlē uz šī seguma aprīlī Čārlstonā zaudēja Luisai Čiriko. Piebilstams gan, ka Osakai pēdējo divu sezonu laikā ir četras māla seguma uzvaras WTA kvalifikācijās. Tiesa, trīs no tām pret otrā simta tenisistēm, bet vienīgā Top 100 uzveiktā spēlētāja uz šī seguma ir 71. rakete Saisaja Čžena maija sākumā Madridē.

Ostapenko ar Osaku iepriekš nav sacentusies. Abas spēlē līdzīgu tenisu – pārsvarā no gala līnijas, abām māls nav ērtākais segums. Favorīte šodienas mačā ir rangā augstāk esošā Ostapenko, kurai šomēnes ir bijusi lielāka spēļu prakse. Osaka nospēlēja divus mačus Madrides kvalifikācijā, otrajā cīņā izstājoties ceļgala savainojuma dēļ. Romā viņa nespēlēja.

Gan Ostapenko, gan Osakai nelielā WTA turnīru vēsture ir pieticīga, bet ar vienu kopīgu iezīmi. Proti, abām panākumu gūšanai ir svarīgi uzvarēt 1. setā. Abas tenisistes WTA līmenī tikai divreiz spējušas uzvarēt pēc neveiksmes 1. setā. Ostapenko tādās spēlēs ir četri zaudējumi pēc kārtas, bet Osakai pieci. Šīs spēles uzvarētāja 2. kārtā tiksies ar Danielu Hantuhovu vai Mirjanu Lučiču-Baroni.

Ostapenko un Osakas profilu salīdzinājums

AļonaKategorijaOsaka
18Vecums18
1.78 mAugums1.80 m
36.Rangā101.
-Vienspēļu tituli-
2-3Grand Slam bilance2-1
-French Open bilance-
18-15Karjeras bilance9-10
11-9Sezonas bilance7-6
2-3Karjeras māla bilance0-1
2-3Sezonas māla bilance0-1
4-2Karjeras taibreiki3-2
2-1Sezonas taibreiki2-2
5-6Karjeras 3-setu mači4-3
2-9Zaudēts 1. sets2-7

Piezīme: iekļauta tikai "Grand Slam" un WTA pamatturnīru statistika.


, 2016-05-23 09:21, pirms 8 gadiem
Kur varēs redzēt??
, 2016-05-23 10:07, pirms 8 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Kur varēs redzēt??
Pariizee
, 2016-05-23 10:33, pirms 8 gadiem
Pēc uzvārda spriežot, viena no spēlētājām nāk no Latgales, uzvārdā Asaka. Vārds tikai tād nelatgalisks, bet mūsdienās jau tā tie vecāki tagad dara.
, 2016-05-23 11:30, pirms 8 gadiem
Principā Eurosport turnīru teicās parādīt, bet sākumā ne jau visas spēles!
, 2016-05-23 12:00, pirms 8 gadiem
Eurosporta pleijeris rāda VISAS spēles, tikai šobrīd lietus līst un spēles atliktas.
, 2016-05-23 12:13, pirms 8 gadiem
Aste rakstīja: Eurosporta pleijeris rāda VISAS spēles, tikai šobrīd lietus līst un spēles atliktas.
uz cik ilgu laiku atliktas?
, 2016-05-23 12:14, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: uz cik ilgu laiku atliktas?
Nav skaidrības, jo līst stipri.
Ieraksts tikko RG Blogā;
Oh dear. As pretty as the orange rain covers may be, they are not a welcome sight on Day 2 at Roland-Garros. Yes, it's *still* raining. Yes, it's *still* cold. And yes, play is *still* suspended. The latest word from the referee's office is no action before 12:30 local time. Sit tight.
, 2016-05-23 12:35, pirms 8 gadiem
Aste rakstīja: Nav skaidrības, jo līst stipri.
Ieraksts tikko RG Blogā;
Oh dear. As pretty as the orange rain covers may be, they are not a welcome sight on Day 2 at Roland-Garros. Yes, it's *still* raining. Yes, it's *still* cold. And yes, play is *still* suspended. The latest word from the referee's office is no action before 12:30 local time. Sit tight.
Komentētāji teica, ka šodien vispār nevelk uz "ne lietus" laiku, ķipa visu dienu līšot
, 2016-05-23 12:44, pirms 8 gadiem
tenisu var spēlēt arī sniega apstākļos....
, 2016-05-23 13:04, pirms 8 gadiem
Jā, tik vien, ka aizmirsi piebilst, ka tas prieks (Eurosport pleijeris) maksā 4,99 eur.
, 2016-05-23 13:21, pirms 8 gadiem
no start before 1PM
, 2016-05-23 13:25, pirms 8 gadiem
laurisxxl rakstīja: Jā, tik vien, ka aizmirsi piebilst, ka tas prieks (Eurosport pleijeris) maksā 4,99 eur.
Traki ir, ja cilvēki auguši torrent laikos, kad ierasts, ka gandrīz viss internetā ir par velti.
, 2016-05-23 14:38, pirms 8 gadiem
Spēle sākusies!
, 2016-05-23 14:40, pirms 8 gadiem
Par uzvaru !
, 2016-05-23 14:42, pirms 8 gadiem
, 2016-05-23 14:44, pirms 8 gadiem
Sākums labs, 1:0
, 2016-05-23 14:53, pirms 8 gadiem
krists rakstīja: http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-osaka-ostapenko-court-8-tennis-327419.html
Paldies!

p.s. tagad tik laikam pieklātos pačīkstēt, ka kvalitāte nav HD
, 2016-05-23 15:13, pirms 8 gadiem
Nevar ieiet ritmā, nespēj koncentrēties. Man ar būtu grūti - apkārt tāds fōns kā Maximā.
, 2016-05-23 15:17, pirms 8 gadiem
Kas tur notiek? Medical timeout Ostapenko vai kas?
, 2016-05-23 15:23, pirms 8 gadiem
Nu te viss skaidrs, visu savu īpašumu toķikā var likt uz Osaku!
Nav vēl gatava šādiem lielajiem turnīriem Aļona.
, 2016-05-23 15:27, pirms 8 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Nu te viss skaidrs, visu savu īpašumu toķikā var likt uz Osaku!
Nav vēl gatava šādiem lielajiem turnīriem Aļona.
ko tu tur pļūtī.. īpašumu licējs ibio
, 2016-05-23 15:27, pirms 8 gadiem
Labs geims, baigi zīmējās šokolādes japāniete. Jāatdzesē nedaudz
, 2016-05-23 15:31, pirms 8 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: ko tu tur pļūtī.. īpašumu licējs ibio
Kā jau te viens rakstīja, likt savā profilā melnādaino rases pārstāvju bildes, ir tas pats, kas sevi necienīt. Tā ka sīkais sēdi savās biksēs un nestreso, tas bija sarkasms par to toķiku.
Ja nopietni, tad jā esmu pārliecināts ka Aļona zaudēs, lai gan protams ceru uz pretējo.
, 2016-05-23 15:34, pirms 8 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Kā jau te viens rakstīja, likt savā profilā melnādaino rases pārstāvju bildes, ir tas pats, kas sevi necienīt. Tā ka sīkais sēdi savās biksēs un nestreso, tas bija sarkasms.
Nepietiek ar to, ka tavs sarkasms ir pa galam bēdīgs - Tu vēl piedevām esi arī rasists
, 2016-05-23 15:36, pirms 8 gadiem
Vadībā. 2 zaudēti pēc kārtas. Nerealizētas breikbumbas. VVS - Slikti.
, 2016-05-23 15:37, pirms 8 gadiem
Kāda jēga klibot un vēl censties spēlēt, ja nevar, tad nevar. Nevajag ļaut pretiniekam viegli uzvarēt, tas vēl vairāk iedos pa nerviem.
, 2016-05-23 15:54, pirms 8 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Nepietiek, ka nezini ko nozīmē rasisms, tu vēl esi arī pamuļķis
, 2016-05-23 15:57, pirms 8 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: Nepietiek ar to, ka tavs sarkasms ir pa galam bēdīgs - Tu vēl piedevām esi arī rasists
Man patīk daudzi sportisti, aktieri, dziedātāji ar melnu ādaskrāsu, bet tapēc nav viņi citiem jāreklamē uz katra stūra. Vairs neko necentīšos tev paskaidrot, jo izskatās ka tev vēl ir apmēram kādi gadi 14,15 ne vairāk, un tādiem parasti skaidas smadzeņu vietā.
, 2016-05-23 15:59, pirms 8 gadiem
Neizskatās ļoti cerīgi. Bet teniss tāpēc ir teniss - nekas nav beidzies, kamēr viss nav beidzies. Trūkst viens breiks un viens sets. Nieks vien ir - ja aiziet spēle. Aiziet Aļona!
, 2016-05-23 16:01, pirms 8 gadiem
jelleG rakstīja: Neizskatās ļoti cerīgi. Bet teniss tāpēc ir teniss - nekas nav beidzies, kamēr viss nav beidzies. Trūkst viens breiks un viens sets. Nieks vien ir - ja aiziet spēle. Aiziet Aļona!
Tieši tā, it īpaši sieviešu tenisā viss vēl simts reizes var apgriesties kājām gaisā.
, 2016-05-23 16:03, pirms 8 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: Tieši tā, it īpaši sieviešu tenisā viss vēl simts reizes var apgriesties kājām gaisā.
Pilnībā piekrītu. Nesen spēlēja francūziete pret Sloane Stephens. Tur 3. setā Stephens bija 4:1 vadībā un beigās zaudēja.
, 2016-05-23 16:06, pirms 8 gadiem
Aļona sāk lamāties!
, 2016-05-23 16:06, pirms 8 gadiem
skumji,bet tas arī viss...
, 2016-05-23 16:07, pirms 8 gadiem
beckham9 rakstīja: Pilnībā piekrītu. Nesen spēlēja francūziete pret Sloane Stephens. Tur 3. setā Stephens bija 4:1 vadībā un beigās zaudēja.
tikai Aļonai ir trauma, kas tomēr traucē spēlēt
, 2016-05-23 16:08, pirms 8 gadiem
sandiic rakstīja: skumji,bet tas arī viss...
Nekā nebij, tulīt 9 geimi pēc kārtas vinnēti un darbiņš padarīts!
Darja Semeņistaja. Foto: Detlef Gottwald / wiesbaden-tennis-open.de
4

Semeņistaja aptur slovēnietes uzvaru sēriju un iekļūst W100 pusfinālā

Vācijas pilsētā Vīsbādenē turpinās W100 māla turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistana šodien 1/4 finālā pārspēja slovēnieti Veroniku Erjavecu - 5:7, 7:5, 6:2.
Darja Semeņistaja. Foto: Detlef Gottwald / Wiesbaden Tennis Open
3

Semeņistaja teju trīsarpus stundu cīņā nopelna W100 ceturtdaļfinālu Vīsbādenē

Vācijas pilsētā Vīsbādenē risinās W100 māla turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistana šodien 1/8 pārspēja vācu izcelsmes polieti Ginu Feisteli - 6:7, 7:5, 6:2.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

Semeņistaja Vīsbādenē sasniedz W100 astotdaļfinālu

Vācijas pilsētā Vīsbādenē sācies W100 māla turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistana šodien pirmajā kārtā pārspēja rumāņu izcelsmes kiprieti Raluku Šerbanu - 6:4, 6:1.