Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Noslēdzies Rīgas čempionāts tenisā

Šonedēļ SIA "Rīgas satiksme" sporta bāzē, Ezermalas ielā 32 norisinājās ikgadējais Rīgas čempionāts tenisā. Labākos panākumus meistaru klasē šogad guva baltkrievs Aleksandrs Akuličs, kurš uzvarēja gan vienspēļu, gan abos dubultspēļu turnīros.

Lielākais tenisa notikums Latvijā šonedēļ bija kārtējais Rīgas čempionāts tenisā. Par uzvarām sportisti cīnījās Meistaru, Amatieru un Senioru grupās kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs.

No sportiskā viedokļa intriģējošākā bija Meistaru klase. Galveno favorītu lomā uz panākumu tajā vīriešu vienspēļu turnīrā bija Jānis Skroderis un Rihards Emuliņš, tomēr šoreiz viņiem attiecīgi tikai trešā un otrā vieta, bet par čempionu nedaudz negaidīti kļuva baltkrievs Aleksandrs Akuličs, kurš sacensības uzsāka tikai no kvalifikācijas. Sievietēm Meistaru grupā par čempioni kļuva Lina Lileikite, kura visas spēles uzvarēja divos setos. Otrā un trešā vieta šoreiz attiecīgi Zanei Zariņai un Diānai Bukājevai.

Lileikite kopā ar Bukājevu arī kļuva par uzvarētājām sieviešu dubultspēļu turnīrā, bet vēl labāk veicās Akuličam, kurš kopā ar Mārci Garutu uzvarēja vīriešu dubultspēļu turnīrā, bet kopā ar Jeļenu Ostapenko triumfēja arī jauktajās dubultspēlēs. Amatieru grupā vīriešiem uzvarēja Igors Rahļins, bet sievietēm – Veronika Kušiničeva.

Ar pilnu rezultātu sarakstu varat iepazīties Latvijas tenisa savienības mājaslapā – tennislatvia.lv


, 2009-05-23 10:57, pirms 15 gadiem
psc...tads rakss...vareja uzreiz iedot linku un nemaz nerakstit......
, 2009-05-23 14:33, pirms 15 gadiem
Kas to raksta??? Akulich ir parsteigums???
, 2009-05-23 18:20, pirms 15 gadiem
ja vīrs sāk no kvalifikācijas - skaidrs, ka pārsteigums!
, 2009-05-23 20:22, pirms 15 gadiem
jautajums...
kapec vinsh bija kvali???
, 2009-05-24 01:10, pirms 15 gadiem
Jā, džeks ir no Baltkrievijas, tāpēc viņam Latvijā vēl ir mazs reitings un jāspēlē kvalī. Bet kā izskatās ne uz ilgu laiku.
Naomi Osaka. Foto: Jimmie48 / WTA

Osaka Romā sāk ar uzvaru, lietus dēļ pārceļ spēles

Itālijas galvaspilsētā Romā sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Otrdien neizdevās noslēgt pirmo kārtu, jo lietus dēļ vairākas spēles nācās pārcelt uz trešdienu.
Gustavs Dambiņš (otrais no kreisās). Foto: LTS

Tenisists Dambiņš atzīts par labāko pirmgadnieku NCAA līgā

LETA. Latvijas tenisists Gustavs Dambiņš atzīts par Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) "Patriot" līgas labāko pirmgadnieku.
Darja Semeņistaja. Foto: Detlef Gottwald / wiesbaden-tennis-open.de
7

Semeņistaja piekāpjas Romas "WTA 1000" izšķirošajā kvalifikācijas kārtā

Itālijas galvaspilsētā Romā sācies "WTA 1000" uz māla. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja otrajā kvalifikācijas kārtā zaudēja slovākietei Rebekai Šramkovai - 3:6, 4:6.