Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastova Sinsinati tiksies ar Kuzņecovu, Ostapenko ielozē Putincevu

Sevastova Sinsinati tiksies ar Kuzņecovu, Ostapenko ielozē Putincevu
Anastasija Sevastova. Foto: SIPA/Scanpix

Anastasijai Sevastovai bija nepatīkama Sinsinati "Premier 5" sērijas turnīra izloze, tiekot pie 1. kārtas mača pret bijušo pasaules otro raketi Svetlanu Kuzņecovu, kuru viņa pieveikusi tikai vienreiz. Tikmēr Aļona Ostapenko pirmajā posmā tiksies ar Kazahstānu pārstāvošo Jūliju Putincevu.

Anastasija Sevastova (WTA 11.) Sinsinati guvusi tikai divas uzvaras (2-2), abas izcīnot 2017. gadā. Sevastovai šogad Sinsinati nepatīkama izloze – vispirms mačs pret šobrīd rangā tika 198. vietā esošo Svetlanu Kuzņecovu, kuru viņa pieveikusi tikai vienreiz (1-3). Savukārt uzvaras gadījumā 2. kārtā var būt tikšanās ar Karolīnu Vozņacki (WTA 18.), pret kuru viņai ir 0-6 bilance. Dānijas tenisiste turnīru sāks pret agresīvo ukrainieti Dajanu Jastremsku (WTA 33.).

Aļona Ostapenko (WTA 82.) Sinsinati karjerā guvusi tikai vienu uzvaru (1-3), to izcīnot debijā 2016. gadā. Ostapenko nākamajā nedēļā būs iespēja izcīnīt otro uzvaru, kad viņa tiksies ar ranga 42. vietā esošo Jūliju Putincevu. Aļonai pret viņu ir 1-1 bilance, lai gan bija jābūt 2-0, jo viņa zaudētajā mačā neizmantoja mačbumbu. Šīs cīņas uzvarētāja 2. kārtā tiksies ar Slounu Stīvensu (WTA 8.), kurai šobrīd ir trīs zaudējumu sērija.

Sinsinati, kas teju visām pasaules vadošajām tenisistēm būs pēdējais turnīrs pirms "US Open", no Top 15 spēlētājām tikai nebūs čehietes Marketas Vondrušovas (WTA 15.), kura rokas savainojuma dēļ nav spēlējusi kopš Vimbldonas. 1. kārtu izlaidīs ar pirmajiem astoņiem numuriem izsētās spēlētājas. Pērn Sinsinati uzvarēja Kiki Bertensa, finālā atspēlējot vienu mačbumbu pret Simonu Halepu. Abas Latvijas tenisistes ir vienā sekcijā ar iespējamu tikšanos 3. kārtā.

Ernests Gulbis (ATP 124.) netika Sinsinati "Masters 1000" kvalifikācijā, tās vietā dabūjot Vankūveras "Challenger" turnīra "wild card". Gulbis Kanādā izlikts ar devīto numuru, tāpēc turnīru varēs sākt no 2. kārtas, kur viņa pretinieks būs Japānas tenisists – Go Soeda (ATP 173.) vai Josuke Vatanuki (ATP 230.).


, 2019-08-10 11:48, pirms 5 gadiem
Vot ku laba spēle gaidāma, es teiktu ka divas nervozākās WTA tūres spēlētājas salozētas jau 1 kārtā.
, 2019-08-10 11:49, pirms 5 gadiem
Putinceva pre Penko. Tas jāredz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-08-10 12:57, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Ibio, rio, kārtējo reizi NEVIENA vārda par laiku, KAD ir paredzēts turnīrs, šodien, rīt, aizparīt?
Par linkiem uz tiešraidēm vispār klusēju
Vai tik tiešām te daudzi jefiņi pārlicinoši domā, ka tas viss ir pašspaprotami?
Ieej turnīra mājas lapā un noskaidro visu, tā kā tāds mazs bērns pats karoti mutē ielikt nevar! Google mācies izmantot ja neko citu nerubī!

Lai ko pārmestu Bērziņam un Sportacentram, bet spēles dienā VIENMĒR ir raksts kad, cikos un kurā kortā mūsējās spēlē!

Linkus viņam vēl uz tiešraidi vajag! Nu piz**c kkāds!
, 2019-08-10 13:13, pirms 5 gadiem
Putinceva arīdzan izceļas ar nesavaldību un lamāšanos. Laikam būs sacensība, kura virtuozāk izteiksies "mātes vārdos", teniss gan nekāds labais nav gaidāms.
, 2019-08-10 13:39, pirms 5 gadiem
"Aļonai pret viņu ir 1-1 bilance, lai gan bija jābūt 2-0, jo viņa zaudētajā mačā neizmantoja mačbumbu. "
Valdi, beidz rakstīt kakas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-08-10 16:24, pirms 5 gadiem
Vanags rakstīja: "Aļonai pret viņu ir 1-1 bilance, lai gan bija jābūt 2-0, jo viņa zaudētajā mačā neizmantoja mačbumbu. "
Valdi, beidz rakstīt kakas.
valdņš pareizi raksta!

Un tas vēl nav viss!
dzenbudists valdiņš: savstarpējai bilancei būtu jābūt vismaz 5-0, ja viņas būtu nospēlējušas vēl 3 spēles, jo ostapenko tajā zaudētajā mačā neizmantoja mačbumbu, un arī tajos 3 nenotikušajos mačos bija jābūt mačbumbām, un tātad uzvarām!!!

Viņš aizgāja pie jūras,
Un tur bija trīs laivas - viena caura, otra bez dibena,
Bet trešās laivas nemaz nebija.
Tad viņš ņēma to laivu, kuras nemaz nebija,
Un brauca jūrā...
, 2019-08-10 19:56, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Tu debils esi, vai kā? Kur konkrēti šajā Bērziņa rakstā ir laiks norādīts? Kāpēc nevar/nerdrīkst pieprasīt linkus, ibio, rio? :d Tas ir AUTORU PROFESIONĀLAIS PIENĀKUMS, JA VIŅI TO NEPILDA. ZNAČIT NAV NEKĀDI SAVA DARBA PROFESIONĀĻI!!!
Parasti spēles dienā vai iepriekšējās dienas vakarā iemet atsevišķu rakstu par spēli un tad arī tur ir laiki un džeki ar linkiem padalās. Nav tik traki!
, 2019-08-11 01:25, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Kāda hrena pēc man pašam būtu jārakņājās guglēs hujuglēs lai elementāri uzzinātu spēles laiku? Jūs liberasti- nanotehnoloģiju ģēniji visi esat prātā jukuši! Tas ir MASU MEDIJU pienākums informēt, tā tas ir bijis VISOS LAIKOS, kāda hrena pēc mūsdienās ir jābūs savādāk?
Cilvēkam, kam tiešām interesē teniss ir zināmi šādu turnīru datumi. Tāpat arī vienmēr spēļu dienās ir raksti par spēlēm. Savukārt, par to kur ko varēs redzēt - žurnālistam nav pienākums meklēt kurā linkā to var redzēt. Kad var redzēt, kādā no lv pieejamajiem tv kanāliem to arī uzraksta. Ja tāda opcija nav paredzēta, tad jāmeklē pašam. Galu galā - ja par sportu interesējies, mūsdienās jau nu tā kā būtu jāzina aptuveni pāris adreses, kurās pārsvarā visu var noskatīties. Uztaisi gramatzīmi un spēles dienā pārbaudi - rādīs vai nerādīs.
, 2019-08-11 12:39, pirms 5 gadiem
Runājot par mūsu sportistu un mūsu pašu dzīves veiksmēm un neveiksmēm ieteiktu ieklausīties Roberta Kijosaki atziņās, ko iekļāvu šajā rakstā:

Tavi domāšanas procesi nosaka Tavu ceļu iepretī...
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.