Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Latvijas tenisisti bez uzvarām Viļņas pamatturnīrā

Latvijas tenisisti bez uzvarām Viļņas pamatturnīrā
Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis
Foto: Romualds Vambuts

Neveiksmīgs Lietuvas pilsētas Viļņas „Future” tenisa turnīrs izvērties visiem Latvijas tenisistiem. Pamatturnīra pirmajā dienā zaudēja gan Artūrs Kazijevs un Jānis Mellups, gan Artūra Kazijeva un Miķeļa Lībieša dubultspēļu duets.

Jau ziņojām, ka uz Viļņu bija devušies vairāk nekā 10 Latvijas tenisisti, bet pamatturnīru caur kvalifikāciju izdevās sasniegt vien Artūram Kazijevam. Bez Artūra vienspēļu pamatturnīrā bija iekļuvis arī Jānis Mellups, kuram tika organizatoru piešķirtā wildcard.

Abu pretinieki pamatturnīra pirmajā kārtā bija somi – Kazijevam pretī stājās Timo Nieminens, bet Mellupa sāncensis bija Hari Heliovara. Abi Latvijas sportisti noteikti nebija cīņu favorīti, jo ATP rangā neatrodas, kamēr somiem šonedēļ attiecīgi 622. un 1624. vieta rangā. Pārsteigumus abi tenisisti paveikt nespēja, zaudējot ar identisku rezultātu – 2:6, 1:6 un reitinga punktus neiegūstot.

Nedaudz vēlāk Artūram Kazijevam pārī ar Miķeli Lībieti bija jāaizvada arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēlē. Turnīrā mūsu duets iekļuva pateicoties wildcard un cīnījās pret mājinieku wildcard ieguvējiem, vienaudžiem Dovidu Sakini un Vadimu Pinko. Diemžēl labāki šajā mačā bija lietuvieši – 7:6(5), 6:1, turpinot cīņu par reitinga punktiem un varbūt pat titulu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com


, 2009-08-03 20:39, pirms 15 gadiem
Nekas pārsteidzošs.
, 2009-08-05 07:53, pirms 15 gadiem
Puikas! Ko gribam?!
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.