Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Nav daudz laika svinēt, jo jau pirmdien sākas Īstbornas turnīrs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Nav daudz laika svinēt, jo jau pirmdien sākas Īstbornas turnīrs"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Birmingemas "WTA 250" finālā Aļona Ostapenko (WTA 17.) svētdien ar 7:6 un 6:4 uzvarēja čehieti Barboru Krejčīkovu (WTA 12.). Latvijas tenisa līdere atzīst, ka ne vienmēr bija viegli, taču ieguldītais darbs atmaksājās.

Otrajā setā Ostapenko izvirzījās vadībā ar 5:1, taču Krejčīkova uzvarēja nākamajos trijos geimos un centās panākt 5:5. "Viņa ir lieliska spēlētāja," atzina Latvijas tenisiste, vēršoties pie čehietes. "Ceru, ka spēlēsim vēl vairākos finālos. Novēlu veiksmi nākamnedēļ un Vimbldonā!"

Ceļā uz finālu Ostapenko uzvarēja četrās 3 setu cīņās, bet Krejčīkova triumfēja četrās 2 setu spēlēs. "Aizvadīju piecus mačus, bet šis bija vienīgais divos setos," norādīja uzvarētāja. "Sanāca laba gatavošanās Vimbldonai. Esmu apmierināta ar to, kā spēlēju, taču vēl ir kādas uzlabojamas lietas, lai būtu gatava Vimbldonai."

"Paldies manai komandai, kas šonedēļ bija klāt. Ar mani ne vienmēr ir viegli, bet domāju, ka šonedēļ darbs atmaksājās un bija jauki," sacīja Aļona Ostapenko, kā arī pateicās sanākušajiem skatītājiem par atbalstu un brīnišķīgo atmosfēru.

Kā jau ziņots, nākamnedēļ Lielbritānijā notiks vēl viens zālāja turnīrs, kur pirmajā kārtā spēkosies pērnās finālistes Aļona Ostapenko un Petra Kvitova. "Nav daudz laika svinēt, jo jau pirmdien sākas Īstbornas turnīrs," secināja Latvijas spēlētāja.


Video: WTA / Tennis Channel

Video: Talking Tennis

     [+] [-]

, 2023-06-26 15:25, pirms 10 mēnešiem
Rīt 12:00?

     [+] [-]

, 2023-06-26 17:05, pirms 10 mēnešiem
erred rakstīja: Rīt 12:00?
ja rīt būs spēle, laiks kļūs zināms šovakar