Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Dubaijas "WTA 1000" turnīrā Ostapenko sāks pret Sjiju Vanu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dubaijas "WTA 1000" turnīrā Ostapenko sāks pret Sjiju Vanu
Aļona Ostapenko. Foto: EPA/Scanpix

Apvienoto Arābu Emirātu lielākajā pilsētā Dubaijā šodien tika aizvadīta "WTA 1000" pamatturnīra izloze. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmajā kārtā spēlēs pret kvalifikāciju pārvarējušo ķīnieti Sjiju Vanu.

Izlozē noskaidrojās, ka turnīra devītais numurs Aļona Ostapenko (WTA 11.) pirmajā kārtā spēlēs pret kvalifikācijas veiksminieci. Ja izdosies tikt otrajā kārtā, tad tur pretī stāsies spāniete Paula Badosa (#79) vai šveiciete Lulu Suņa (#202). Astotdaļfinālā iespējama tunisiete Onsa Žabēra (#6), bet ceturtdaļfinālā varētu būt amerikāniete Koko Gofa (#3).

Kvalifikāciju pārvarēja Anna Kaļinska (#40), francūziete Klāra Birela (#46), poliete Magdalena Freha (#52), ķīniete Sjiju Vana (#62), bulgāriete Viktorija Tomova (#68), amerikāniete Bernarda Pera (#83), japāniete Nao Hibino (#93) un austrāliete Storma Hantere (#126).

Pirmajā kārtā Ostapenko pretiniece būs ķīniete Sjiju Vana (#62), kura tika pārspēta vienīgajā savstarpējā spēlē (6:4, 6:7, 6:1) pirms trijiem gadiem.

Kā jau ziņots, Latvijas tenisa līdere šogad izcīnīja trofejas pirmajos četros turnīros - Brisbenas dubultspēļu uzvarētāja, Adelaidas vienspēļu čempione, "Australian Open" dubultspēļu vicečempione, Lincas vienspēļu uzvarētāja.

Foto: @ReemAbulleil



Šis būs gada otrais "WTA 1000" turnīrs, kur čempione nopelnīs 523 485 ASV dolāru naudas balvu (apmēram divreiz mazāk nekā Indianvelsā vai Maiami).

18. februārī pēc plkst. 13.30 dubultspēļu dubultspēļu pirmajā kārtā Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka pirmajā kārtā spēlēs pret nīderlandieti Arantksu Risu un ķīnieti Sjiņju Vanu (arī šai Vanai ir 22 gadi, bet vārdā par vienu burtu vairāk nekā Sjiju).

AAE metropolē šodien risinājās kvalifikācija, savukārt 18. februārī sāksies pamatturnīrs. Vienspēļu turnīrā Ostapenko sāks, domājams, pirmdien vai otrdien.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  +2 [+] [-]

, 2024-02-17 12:47, pirms 2 mēnešiem
Visas neērtās pretinieces ir otrā zarā!!! Tātad laba izloze.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-17 13:06, pirms 2 mēnešiem
fnmu rakstīja: Visas neērtās pretinieces ir otrā zarā!!! Tātad laba izloze.
Badosa, Žabēra un Gofa arī ir priekš Ostapenko neērtas pretinieces un tās ir Ostapenko zarā, plus viņai var pirmajā kārtā trāpīties Kaļinska, kura arī ir neērta pretiniece priekš Ostapenko.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-17 13:18, pirms 2 mēnešiem
Zaļknābis23 rakstīja: Badosa, Žabēra un Gofa arī ir priekš Ostapenko neērtas pretinieces un tās ir Ostapenko zarā, plus viņai var pirmajā kārtā trāpīties Kaļinska, kura arī ir neērta pretiniece priekš Ostapenko.
Ja kaut cik sekotu līdzi tad tevis nosauktās neviena nav neērtā!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 13:28, pirms 2 mēnešiem
Boston United rakstīja: Ja kaut cik sekotu līdzi tad tevis nosauktās neviena nav neērtā!
Piekrītu, jo amerikāniete mājās vai kādā Dubaijā ir pavisam, kas cits!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 14:05, pirms 2 mēnešiem
X.Wang pirmajā kārtā. Jāņem!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 14:07, pirms 2 mēnešiem
X.Wang un Rus dubultspēlē pirmajā kārtā.

     [+] [-]

, 2024-02-17 14:08, pirms 2 mēnešiem
Boston United rakstīja: Ja kaut cik sekotu līdzi tad tevis nosauktās neviena nav neērtā!
Ja? Gofa tikko Austrālijas Atklātajā Čempionātā aizspēlējās līdz pusfinālam un tikai Sabaļenkai zaudēja divos līdzvērtīgos setos. Pret Gofu Ostapenko vienu reizi uzvarēja un vienreiz zaudēja pagājušajā gadā, pret Žabēru un Badosu Ostapenko arī ir grūtības un Kaļinsku Ostapenko vispār nekad nav uzveikusi. Ja Tu sekotu līdzi tenisam, tad to visu Tu zinātu.

     [+] [-]

, 2024-02-17 14:10, pirms 2 mēnešiem
sinogli rakstīja: X.Wang pirmajā kārtā. Jāņem!
Atkarīgs no tiesnešiem. Aļonai Ostapenko un Ludmilai Kičenokai bija jāņem Hozumi/Ninomija, bet tiesneša tizluma dēļ Ostapenko un Kičenoka to maču zaudēja.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 15:17, pirms 2 mēnešiem
Zaļknābis23 rakstīja: Ja? Gofa tikko Austrālijas Atklātajā Čempionātā aizspēlējās līdz pusfinālam un tikai Sabaļenkai zaudēja divos līdzvērtīgos setos. Pret Gofu Ostapenko vienu reizi uzvarēja un vienreiz zaudēja pagājušajā gadā, pret Žabēru un Badosu Ostapenko arī ir grūtības un Kaļinsku Ostapenko vispār nekad nav uzveikusi. Ja Tu sekotu līdzi tenisam, tad to visu Tu zinātu.
Redzi, Einār! Izlasi pats savu komentāru! Kad Tu nerunā par tiesnešiem, tu esi pilnībā cits cilvēks ar kuru var padiskutēt par tenisu, bet kad tu sāc vārīties par tiesnešiem... Tu vienkārši pats nemāki pieņemt zaudējumus! Negribu pieņemt lietas par patiesām, bet varbūt tu esi agrāk spēlējis jebkāda veida sporta veidu un Tev nav bijis viegli pieņemt zaudējumus un tādējādi Tu vaino citas, nebūtiskas lietas savos piekāpšanās momentos! Vai arī, ja spēlē datorspēles un esi tik tuvu lieliskai uzvarai, bet beigās dēļ neuzmanības vai paviršības kļūdas, tev tas neizdodās un Tu sašķaidi visu, kas Tev ir blakām tajā mirklī! Ja nespēsi pieņemt zaudējumus, Tu vienmēr tāds arī paliksi - vainojot citus pie savām neizdevībām! Sāc ar sevi!

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:28, pirms 2 mēnešiem
SlickRick rakstīja: Redzi, Einār! Izlasi pats savu komentāru! Kad Tu nerunā par tiesnešiem, tu esi pilnībā cits cilvēks ar kuru var padiskutēt par tenisu, bet kad tu sāc vārīties par tiesnešiem... Tu vienkārši pats nemāki pieņemt zaudējumus! Negribu pieņemt lietas par patiesām, bet varbūt tu esi agrāk spēlējis jebkāda veida sporta veidu un Tev nav bijis viegli pieņemt zaudējumus un tādējādi Tu vaino citas, nebūtiskas lietas savos piekāpšanās momentos! Vai arī, ja spēlē datorspēles un esi tik tuvu lieliskai uzvarai, bet beigās dēļ neuzmanības vai paviršības kļūdas, tev tas neizdodās un Tu sašķaidi visu, kas Tev ir blakām tajā mirklī! Ja nespēsi pieņemt zaudējumus, Tu vienmēr tāds arī paliksi - vainojot citus pie savām neizdevībām! Sāc ar sevi!
Domā, tā psihoanalīze palīdzēs atrisināt problēmu?

Einārs slimo ar tiesnešiem, tu slimo ar Eināru.

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:57, pirms 2 mēnešiem
Ceturtdaļfinālā visticamāk spēlēs Aļona ar Pliškovu un tur būs līdzīga cīņa...

     [+] [-]

, 2024-02-17 16:20, pirms 2 mēnešiem
Johansson rakstīja: Domā, tā psihoanalīze palīdzēs atrisināt problēmu?

Einārs slimo ar tiesnešiem, tu slimo ar Eināru.
Diezvai bet es vismaz centos!
Par slimošanu - fair enf

     [+] [-]

, 2024-02-17 20:56, pirms 2 mēnešiem
sm72 rakstīja: Ceturtdaļfinālā visticamāk spēlēs Aļona ar Pliškovu un tur būs līdzīga cīņa...
Ja Aļona Ostapenko tik tālu aizspēlēsies, tad viņai ceturtdaļfinālā pretī būs visticamāk Gofa.