Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Eksperte: "Ostapenko neietekmēsies no "ģērbtuves auras", kas ir Švjontekai"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eksperte: "Ostapenko neietekmēsies no "ģērbtuves auras", kas ir Švjontekai"
Aļona Ostapenko. Foto: AP/Scanpix

Britu tenisa eksperte Johanna Konta uzskata, ka Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko nejutīsies, ka ir zaudējusi pasaules ranga līderei jau pirms cīņas. Kaut gan tāda sajūta ir daudzām tenisistēm, kad jāstājas pretī polietei Igai Švjontekai. Par to vēsta "Sky Sports Tennis".

Kā jau ziņots, 4. septembrī pēc plkst. 4.00 "US Open" astotdaļfinālā spēkosies Aļona Ostapenko (WTA 21.) un Iga Švjonteka (WTA 1.).

Daudzas spēlētājas dodas laukumā pret Švjonteku, taču jūtas tā, it kā jau būtu zaudējušas. Tā ir tā atšķirība. Ostapenko taču tā nejutīsies, vai ne? "Nu nē. Domāju, ka Ostapenko gluži burtiski nekas tāds nerūp," norāda tenisa eksperte. "Viņa ir neticami pārliecināta par saviem spēkiem."

"Vēl pirms viņas triumfa "French Open" [2017], es atceros, ka redzēju viņas milzīgo ticību sev un savām spējām, tam, kas viņa ir un kāda viņa ir. Jau tas vien viņai ļauj uzvarēt daudzos mačos," saka tenisistes karjeru beigusī Johanna Konta, kura pirms sešiem gadiem bija pasaules ceturtā rakete. "Un tāpēc Ostapenko, iespējams, neietekmēsies no tās "ģērbtuves auras", kas ir Švjontekai."

Izmantotie resursi:


Video: Sky Sports Tennis