Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko par pusfinālu: "Šoreiz izšķirīgos brīžos daudz palīdzēja serve"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko par pusfinālu: "Šoreiz izšķirīgos brīžos daudz palīdzēja serve"
Aļona Ostapenko. Foto: Adelaide International

Austrijas pilsētā Lincā aizvadītajā "WTA 500" pusfinālā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko sestdien izcīnīja panākumu. Uzvarētāja uzskata, ka šajā turnīrā ar katru maču spēlē arvien labāk.

Pusfinālā mūsu sportiste pārspēja Anastasiju Pavļučenkovu - 6:2, 6:3. "Paldies visiem, ka atnācāt un atbalstījāt. Danke schön [liels paldies]. Bija patīkami spēlēt jūsu priekšā," skatītājiem saka Aļona Ostapenko. "Domāju, ka šodien spēlēju labi. Pirmajā spēlē mazliet mocījos, jo biju nesen ielidojusi. Ar katru maču spēlēju arvien labāk. Šodien sevišķi esmu apmierināta ar savu servi, kas izšķirošos brīžos man daudz palīdzēja. Ir lieliski atkal būt finālā."

Šogad turnīra trofejai ir "Swarovski" kristāli. Kā izskatītos tavā dzīvojamā istabā? "Izskatītos perfekti, jo man patīk spīguļojošas lietas," atklāj pasaules 12. rakete, kura ar skatītāju atbalstu cer tādā pašā veidā turpināt arī svētdienas finālā.

4. februārī pēc plkst. 15.00 finālā pretī stāsies Jekaterina Aleksandrova (#21), kura sestdien ar 5:7, 7:6 un 7:6 pārspēja horvātieti Donnu Vekiču (#34).

Izmantotie resursi:

Video: WTA