Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2981, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase par vietas nosargāšanu Pasaules 2. zonā cīnīsies pret Taizemi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas izlase par vietas nosargāšanu Pasaules 2. zonā cīnīsies pret Taizemi
Ernests Gulbis. Foto: Raul Mee/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Latvijas vīriešu izlase 2022. gada 4. un 5. martā izbraukumā pret Taizemi cīnīsies par vietas nosargāšanu Pasaules 2. zonā, noteikts Deivisa kausa mājaslapā un veiktajā izlozē. Šī gada septembrī Latvija ar 0-4 zaudēja Turcijai.

Septembra vidū Latvijas vīriešu tenisa izlase Turcijā Pasaules 2. zonas zaudēja visās četrās spēlēs turkiem. Toreiz Latvijas izlasi pārstāvēja Ernests Gulbis, Roberts Štrombahs, Edgars Manušis, Gustavs Dambiņš un Reinis Kupfers.

Latvijas Tenisa savienība (LTS) šodien savā ''Facebook'' profilā informē, ka nākamās spēles vīriešu izlase aizvadīs pret Taizemi. Abu valstu duelis paredzēts 2022. gada 4. un 5. martā Taizemē un kā norādīts Deivisa kausa mājaslapā, tad tās būs izslēgšanas spēles par vietas noturēšanu Pasaules 2. zonā. Taizeme ir izlikta ar trešo numuru starp 2. zonas 24 izlasēm, kas cīnīsies martā.

Uzvarētāja turpinās dalību 2. zonā, kamēr zaudētāja nonāks Pasaules 3. zonā, kur spēles paredzētas vēlāk 2022. gada laikā. Par vietas noturēšanu 2. zonā cīnīsies arī Igaunija, kas, atšķirībā no Latvijas, to darīs savā laukumā. Par vietas nosargāšanu 2. zonā cīnīsies arī Ēģipte, kuru Latvija apspēlēja 2020. gada martā. Ēģipte izlikta ar septīto numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.daviscup.com/en/draws-r...
https://www.facebook.com/latvianten...

     [+] [-]

, 2021-12-06 17:58, pirms 2 gadiem
Jācer, ka GULBIS paredzēs noturēties augstākajaaa grupā un vinnēt TAISEMI