Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Spiediena nav, vienkārši izbaudīsim finālu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Spiediena nav, vienkārši izbaudīsim finālu"
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: WTA / Australian Open

Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka piektdien pārspēja Kanādas-Jaunzēlandes duetu Gabrielu Dabrovski un Erinu Routlifu (7:5, 7:5), iekļūstot "Australian Open" finālā. Pēcspēles intervijā uzvarētājas atzina, ka izbauda dubultspēles.

"Izbaudu dubultspēles, godīgi sakot," atzīst Aļona Ostapenko. "Dubultspēles dažreiz izmantoju kā treniņus. Jūtu, ka tās noder arī manām vienspēlēm."

Ludmila, tu esi daudz spēlējusi kopā ar savu māsu Nadju. Vai nav tā, ka tagad tev ir tā kā vēl viena māsa? "Jā, noteikti. Viņu pazīstu kopš tā laika, kad viņai bija 15 gadi," par tagadējo pārinieci saka Ludmila Kičenoka. "Tagad mēs izbaudām mūsu laiku laukumā, pavadām daudz laika kopā. Jā, tā es varbūt varu teikt."

"Australian Open" finālā pretī stāsies Beļģijas-Taivānas duets Elīza Mertensa un Suvei Sei. "Viņas ir lieliskas spēlētājas, tā kā nebūs viegli. Bet ir labi būt finālā, galvenais - izbaudīt maču," atklāj Latvijas tenisiste. "Austrālijas ceļojums bija veiksmīgs: mēs uzvarējām dubultspēļu turnīrā [Brisbenas "WTA 500"], es uzvarēju vienspēļu turnīrā [Adelaidas "WTA 500"], bet tagad spēlēsim dubultspēļu finālā. Tas jau ir lieliski, nav spiediena, vienkārši izbaudīsim maču."

28. janvārī plkst. 6.00 Ostapenko/Kičenoka pirmoreiz cīnīsies "Grand Slam" finālā.

Video: WTA / Australian Open

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 10:22, pirms 3 mēnešiem
Nu tad lai izbauda un uzvar šo Finālu.

     [+] [-]

, 2024-01-27 13:45, pirms 3 mēnešiem
Bauda uzvarēt...