Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Nadals: "Man patīk karstums, taču šodien ārā spēlēt nebūtu iespējams"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals: "Man patīk karstums, taču šodien ārā spēlēt nebūtu iespējams"
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Ļoti daudz ziņots par Melburnā esošo lielo karstumu, kura dēļ nepatiku pret spēlēšanu sarežģītos apstākļos izrādījuši vairāki tenisisti. ATP pirmais numurs Rafaels Nadals šodien bija viens no retajiem, kuram nebija jāspēlē āra apstākļos. Spānis atzīst, ka tas nebūtu bijis iespējams.

"1. setā nospēlēju ļoti labi, bet otrajā darbojos vairāk no aizsardzības, ar mazāku intensitāti. Spēles beigās atkal biju agresīvs, it īpaši ar "forehand". Kokinakim ir visas dotības, lai nākotnē kļūtu par izcilu tenisistu. Viņu atceros vēl no [viņa] junioru laika, kad trenējāmies kopā," savu pirmo pilno spēli Melburnā rezumēja un pretinieku paslavēja Rafaels Nadals.

Spānis šodien ar 6:4, 6:2, 6:4 uzveica 17 gadus veco Austrālijas "wild card" Tanasi Kokinaki. Nadals pirmajās divās spēlēs aizvadījis tikai četrus setus, jo viņa 1. kārtas pretinieks Bernards Tomiks pēc zaudējuma 1. setā cīņu neturpināja gurna savainojuma dēļ.

Nadalam šodien paveicās, jo viņš spēlēja Roda Leivera arēnā, kurai ir ievelkamais jumts. Ranga līdera mačs pret jauno austrāļu talantu notika telpu apstākļos, par ko Nadals bija īpaši priecīgs (parasti viņam telpās spēlēt nepatīk): "Jā, šodien man patika! Biju priecīgs ieraudzīt jumtu, taču arī ar to apstākļi bija ļoti smagi. Ārā karstumā nebūtu iespējams spēlēt. Man patīk silts laiks, taču šodien bija "mazliet" par traku".

Nadals 3. kārtā sacentīsies ar Gaelu Monfīsu, kuru trīs setos ar 6:1, 6:7(5), 6:2 apspēlēja gada pirmajā turnīrā Dohā un kopumā ir uzveicis deviņos mačos (9-2).

Izmantotie resursi:
Eurosport

     [+] [-]

, 2014-01-16 21:07, pirms 10 gadiem
Nu ko! Uzvaot Gaelu,Rafam lidz 1/2 lielu probleemu nevajadzetu but! Bet sis macs solaas but ista konfekte un labs parbaudijums priekss Rafas! VAMOOOOS!!!! ';

     [+] [-]

, 2014-01-16 21:14, pirms 10 gadiem
Tas ir kas jauns RN repertuārā. Vai tiešām pret karstumu vēl nav izdomāts aizliegts preparāts? Vai arī tenisistam, kas netur karstumu, ir tiesības uz kādām īpašām zālītēm vai terapijām (TUE)?