Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Raftera un Hjuita duets nespēj sarūpēt pārsteigumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Raftera un Hjuita duets nespēj sarūpēt pārsteigumu
Patriks Rafters no šodienas mača guva lielāku baudu nekā Leitons Hjuits
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadot pirmo maču "Grand Slam" līmenī pēc 10 gadu pārtraukuma, Austālijas tenisa izcilnieks Patriks Rafters šodien Melburnā kopā ar Leitonu Hjuitu dubultspēļu turnīra 1. kārtā ar 4:6, 5:7 piekāpās amerikānim Erikam Butorakam un DĀR sportistam Ravenam Klāsenam.

Bijušais ranga līderis, divkārtējais "Grand Slam" vienspēļu čempions ("US Open" 1997, 1998), kā arī 1999. gada "Australian Open" dubultspēļu turnīra uzvarētājs (kopā ar Junasu Bjerkmanu), 41 gadu vecais Patriks Rafters augstākā līmeņa sacensībās piedalījās pirmo reizi kopš 2004. gada, kad Melburnā kopā ar Džošuā Īglu zaudēja jau 1. kārtā.

Viena turnīra atgriešanās eksperiments cieta neveiksmi – lai arī uz regulāri spēlējošo pretinieku fona Rafters īpaši vāji neizskatījās, tomēr viņa un Hjuita duetam sarūpēt pārsteigumu nebija lemts, ciešot zaudējumu divos setos.

Šodien kungu dubultspēļu turnīrā bija vēl viens nozīmīgs notikums – pirmo uzvaru pēc vēža uzveikušanas guva britu tenisists Ross Hačinss, kurš pārī ar tautieti Kolinu Flemingu guva uzvaru pār austrālieti Marinko Matoševiču un poli Mihalu Pšisienžniju – 4:6, 6:4, 6:0.

Hačinss izlaida visu 2013. gada sezonu, bet šogad abos turnīros pirms "Australian Open" – Brisbenā un Oklendā – ar Flemingu zaudēja jau 1. kārtā. Abi kopā uzvarējuši piecos ATP dubultspēļu turnīros, no kuriem pēdējais bija 2012. gada vasarā Īstbornā.

     [+] [-]

, 2014-01-15 14:16, pirms 10 gadiem
vienalga, bija interesanti pavērot vecos džekus.