Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Rafters atgriežas, ar Hjuitu Melburnā piedalīsies dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rafters atgriežas, ar Hjuitu Melburnā piedalīsies dubultspēlēs
Patriks Rafters un Leitons Hjuits
Foto: News Limited

"Australian Open" dubultspēļu turnīrā piedalīsies viens negaidīti izveidojies duets – Patriks Rafters un Leitons Hjuits. Austrālijas Deivisa kausa komandas kapteinim Rafteram tas būs pirmais oficiālais turnīrs 10 gadu laikā.

Bijušais ranga līderis, divkārtējais "Grand Slam" vienspēļu čempions ("US Open" 1997, 1998), kā arī 1999. gada "Australian Open" dubultspēļu turnīra uzvarētājs (kopā ar Junasu Bjerkmanu), 41 gadu vecais Patriks Rafters oficiāli nebija beidzis karjeru, bet pēdējo reizi turnīros piedalījies desmit gadus.

Raftera pēdējais dubultspēļu turnīrs bija 2004. gadā Melburnā, kur viņš ar Džošuā Īglu zaudēja jau 1. kārtā, bet vienspēlēs Rafters pēdējo reizi kortā devās vēl senāk – 2001. gada decembra sākuma, kad izlases sastāvā Deivisa kausa finālā piekāpās francūzim Sebastjēnam Grožānam. Toreiz frančiem zaudēts ar 2-3, Rafters ar Hjuitu kopā zaudēja dubultspēlē.

Zīmīgi, ka ar Franciju austrālieši mēneša beigās sāks arī šīs sezonas Deivisa kausa izcīņas kampaņu. Rafteram piedaloties "Australian Open", neizbēgami parādījušās runas par to, ka Rafters ar Hjuitu varētu atkal uzspēlēt kopā izlasē, taču komandas kaptenis tādu varbūtību izslēdzis.

Hjuits, kurš "Australian Open" spēlēs jau 18. gadu pēc kārtas, kopā ar Rafteru dubultspēļu 1. kārtā tiksies ar amerikāni Eriku Butoraku un DĀR pārstāvi Reivenu Klāsenu. Rafteram ar Hjuitu kopā dubultspēlēs 12-4 bilance.

     [+] [-]

, 2014-01-12 09:41, pirms 10 gadiem
Rafters ar mazo burtu.....

     [+] [-]

, 2014-01-12 09:42, pirms 10 gadiem
Austrālijas Deivisa kausa komandas kapteinim rafteram tas būs pirmais oficiālais turnīrs 10 gadu laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja