Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Tipsarevičs izslēdz Mareju no turpmākās cīņas Dubaijā

Tipsarevičs izslēdz Mareju no turpmākās cīņas Dubaijā
Janko Tipsarevičs
Foto: AP/Scanpix

Dubaijas TAP tenisa turnīrā šodien tika aizvadītas visas otrās kārtas spēles un neiztika bez pārsteigumiem. Lielāko no tiem sarūpēja serbs Janko Tipsarevičs, kurš triju setu spēlē prata apspēlēt britu Endiju Mareju – 7:6(3), 4:6, 6:4. Cīņu par titulu vairs neturpina arī Nikolajs Davidenko un Žo-Vilfrīds Tsonga.

Ja Dubaijas turnīra pirmajā kārtā galvenajiem favorītiem no neveiksmēm izdevās izvairīties, tad otrā kārta vairs nebija tiem žēlīga. Jau dienas agrajā spēlē turnīrs pazaudēja ar 4. numuru izlikto krievu Nikolaju Davidenko, kurš pēc zaudēta pirmā seta nolēma neturpināt cīņu pret vācieti Mihailu Bereru. Iemesls – kreisās plaukstas locītavas savainojums. Krietni nopūlēties vajadzēja arī pērnā gada čempionam Novakam Džokovičam, kurš savu tautieti Viktoru Troicki nolauza vien trijos setos.

Tikmēr kārtīgs trilleris iznāca vēl viena serba Janko Tipsareviča un ar 3. numuru izliktā brita Endija Mareja spēlē. Jau vakar pret Igoru Kuņicinu Mareja spēle brīžam nepārliecināja, tomēr šodien viņa pretinieks brīžiem nospēlēja ļoti augstvērtīgi. Pirmo setu Tipsarevičs uzvarēja taibreikā (kaut bija priekšā ar 4:2), bet otrajā Marejs atspēlējās ar 6:4. Trešajā setā Tipsarevičs ātri ieguva 3:0 pārsvaru, bet to aizstāvēt bija ļoti grūti. Smagā cīņā serbs tika līdz 5:3 un savai servei, tomēr mačbumbas izspēlē raidīja bumbiņu tālu autā un Marejs panāca 4:5. Jau šķita, ka iniciatīva ir skotam, taču tā nenotika – garajās izspēlēs serbs bija pietiekami pacietīgs un reizē agresīvs, maču noslēdzot ar elegantu smešu - 6:4. Viņa nākamais pretinieks būs krievs Mihails Južnijs.

Visbeidzot vēlajā vakara spēlē pie uzvaras nespēja tikt arī francūzis Žo Vilfrīds Tsonga, kurš, parādot ļoti nepārliecinošu sniegumu, divos setos zaudēja horvātam Ivanam Ļubičičam. Ļubičiča nākamais pretinieks būs jau pieminētais Novaks Džokovičs.

”Barclays Dubai Tennis Championships”

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Novak Djokovic - Viktor Troicki3:6 6:4 6:2
Janko Tipsarevic - (3) Andy Murray7:6(3) 4:6 6:4
Michael Berrer -(4) Nikolay Davydenko6:3 (Davydenko izstājās)
Ivan Ljubicic - (5) Jo-Wilfried Tsonga7:5 6:3
(6) Marin Cilic - Stefan Koubek6:2 7:6(6)
(7) Mikhail Youzhny - Bjorn Phau7:6(2) 6:4
Marcos Baghdatis - Somdev Devvarman6:3 3:6 6:1
Jurgen Melzer - Tommy Robredo6:3 7:5

Ceturtdaļfinālu pāri

Spēle
(2) Novak Djokovic - Ivan Ljubicic
(6) Marin Cilic - Jurgen Melzer
(7) Mikhail Youzhny - Janko Tipsarevic
Marcos Baghdatis - Michael Berrer

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com


, 2010-02-24 22:01, pirms 14 gadiem
Slava Tipsarevičam!
, 2010-02-24 23:40, pirms 14 gadiem
Super!
, 2010-02-25 00:15, pirms 14 gadiem
Spēli nedaudz paskatījos, bet tiku padzīts no TV Nu ko lai saka, kārtējo reizi pierādās ka vāju spēlētāju ATP tūrē nav. Teiksim tā, tas ir visiem sķeptiķiem par paraugu kuri zāģē katru dienu Ernestu. Tagad Marejam kāds pārmestu, protams ka nē.
Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Madrides "WTA 1000" lielākais pārsteigums - Kostjuka zaudē māla speciālistei

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Šovakar noslēdzās otrā kārta, kur zaudēja arī Štutgartes turnīra fināliste Marta Kostjuka (Ukraina) un "top 8" tenisiste Cjiņveņa Džena (Ķīna).
Karloss Alkarass. Foto: BNP Paribas Open

Alkarass ar graujošu uzvaru sāk titula aizstāvēšanu Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā "ATP Masters 1000" otrajā kārtā iepriekšējo divu gadu čempions Karloss Alkarass šodien sagrāva kazahu Aleksandru Ševčenko - 6:2, 6:1.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.