Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

"Rogers Cup" titulu izcīna Vozņacki

"Rogers Cup" titulu izcīna Vozņacki
Karolīna Vozņacki
Foto: AP/Scanpix

Ar dienas nokavēšanos noskaidrota čempione Monreālas WTA „Premier” tenisa turnīrā „Rogers Cup”. Izcīnot divas uzvaras pāris stundu laikā, par čempioni tika kronēta dāniete Karolīna Vozņacki, kura vispirms pusfinālā apspēlēja Svetlanu Kuzņecovu (6:2, 6:3), bet pēc tam finālā arī Veru Zvonarjovu – 6:3, 6:2.

Nozīmīgais Monreālas WTA „Premier” tenisa turnīrs šogad noslēdzās ar dienas novēlošanos. Līdz sestdienai viss ritēja raiti, tomēr pusfinālu izspēli izjauca lietus. Arī vakar lietus Kanādā nemitējās, kas nozīmēja, ka pirmo reizi šajā sezonā kādā no WTA sacensībām čempioni noskaidros pirmdienā.

Par laimi šodien debesīs spoži spīdēja saule un mači varēja notikt. Agri no rīta pabeidza abus pusfinālus – dāniete Karolīna Vozņacki pārliecinoši tika galā ar krievieti Svetlanu Kuzņecovu (6:2, 6:3), bet cita krieviete Vera Zvonarjova atspēlēja divas setbumbas pirmajā setā un vēlāk sagaidīja savas pretinieces, baltkrievietes Viktorijas Azarenkas izstāšanos (tulznas uz pēdas). Fināla cīņa notika tikai pēc nedaudz vairāk nekā stundas pauzes un tajā pārliecinoši labāka bija dāniete, triumfējot pēc nedaudz vairāk nekā stundas cīņas – 6:3, 6:2.

20 gadus vecajai dānietei šis ir devītais WTA tituls karjerā un trešais šajā sezonā. Uzvara turnīrā viņai dos 900 reitinga punktus un 350 000 ASV dolāru prēmiju, bet fināliste Zvonarjova nopelnījusi 620 ranga punktus un 175 000 ASV dolāru. Jāpiezīmē, ka šis panākums Vozņacki ļaus nostiprināties WTA ranga vicelīderes pozīcijās, bet no Monreālas viņa uzreiz dosies uz Ņūheivenu (ASV), kur centīsies trešo gadu pēc kārtas triumfēt šīs pilsētas WTA turnīrā. Jau ziņojām, ka WTA ranga līderes Serēnas Viljamsas nespēlēšanas dēļ Vozņacki būs „US Open” pirmās raketes godā.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...


, 2010-08-23 22:32, pirms 14 gadiem
Krievuška pati vainīga! Vajag izmantot savas iespējas.
Slēpts komentārs: Nereālais
, 2010-08-23 23:20, pirms 14 gadiem
Nereālais rakstīja: Smuka tā Vozņački, bet mazliet simpātiskāka tomēr Azerenka liekas
par gaumi nestrīdas, bet nu Vozņacki 100x skaistāka!
, 2010-08-24 02:19, pirms 14 gadiem
Rezai vissmukaakaa!
Karloss Alkarass. Foto: BNP Paribas Open

Alkarass ar graujošu uzvaru sāk titula aizstāvēšanu Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā "ATP Masters 1000" otrajā kārtā iepriekšējo divu gadu čempions Karloss Alkarass šodien sagrāva kazahu Aleksandru Ševčenko - 6:2, 6:1.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.