Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Kvitova turpina "Rogers Cup" titula aizstāvēšanu

Kvitova turpina "Rogers Cup" titula aizstāvēšanu
Anai Ivanovičai kārtējais neizmantoto iespēju turnīrs
Foto: Reuters/Scanpix

Čehijas tenisiste Petra Kvitova Toronto turpina "Rogers Cup" titula aizstāvēšanu. Labāko astoņniekā iekļuva arī pagājušā gada fināliste Na Lī, kura spēlē pret Anu Ivanoviču izglāba 2:5 deficītu trešajā setā. Tikmēr Vimbldonas čempionei Marionai Bartoli turnīrs beidzās vēdera sāpju dēļ.

Petra Kvitova guva pirmās četras uzvaras pret Samantu Stousuru, līdz austrālietei šogad Romā uz māla zaudēja trīs setos. Vakar Kanādā uz "hard" seguma viss atgriezās vecajās sliedēs, proti, Kvitova Semu uzvarēja – 6:3, 6:3.

Mata tiesu no zaudējuma bija pagājušā gada fināliste Na Lī, kura trešajā setā atspēlējās no 2:5 un ar 3:6, 6:1, 7:6(5) pārspēja 2006. gada čempioni Anu Ivanoviču. Serbiete spēles galotnē nospēlēja nervozi, bet Lī izglābties palīdzēja teicama aizsardzība.

Ranga līdere Serēna Viljamsa pirmajās divās spēlēs Toronto zaudējusi tikai astoņus geimus, vakar ar 6:0, 6:3 sagraujot Beļģijas pirmo raketi Kirstenu Flipkensu, tādējādi atriebjoties par māsas zaudējumu – Venusa dienu iepriekš Flipkensai zaudēja trīs setos.

Vairāk par pusotru maču Kanādā nav spējusi nospēlēt Vimbldonas čempione Mariona Bartoli. Francijas tenisiste pirmajā mačā zaudēja tikai trīs geimus Lorenai Deivisai (6:0, 6:3), bet otro spēli pret pagājušās nedēļas Vašingtonas turnīra uzvarētāju Magdalēnu Ribarikovu nepabeidza, izstājoties pie rezultāta 6:7(5), 0:1. Francijas pirmajai raketei vēdera sāpes, kas, pēc viņas sacītā, ir Vimbldonā gūtās pārslodzes sekas.

Karolīnas Vozņacki uzveikšana ar divu mačbumbu atspēlēšanu vēl vienam panākumam iedvesmoja Soranu Kirsteju. Rumāniete negaidīti viegli divos setos ar 6:3, 6:4 pārspēja Jeļenu Jankoviču. Serbietei izšķirošajos brīžos pietrūka precizitātes, kamēr Sorana darbojās aukstasinīgi, bez tam spēlēja lielisku uzbrukuma tenisu, pret kuru Jankovičas slavenā aizsardzība bija bezspēcīga.

"Rogers Cup", WTA "Premier 5" turnīrs Toronto

3. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Serena Williams – (13) Kirsten Flipkens6:0 6:3
(3) Agnieszka Radwanska – (14) Sloane Stephens6:1 7:6(2)
(4) Na Li – (16) Ana Ivanovic3:6 6:1 7:6(5)
(5) Sara Errani – Alize Cornet7:5 7:6(3)
(6) Petra Kvitova – (12) Samantha Stosur6:3 6:3
Magdalena Rybarikova – (7) Marion Bartoli7:6(5) 1:0 izst. (vēders)
Dominika Cibulkova – (10) Roberta Vinci6:3 7:6(4)
Sorana Cirstea – (15) Jelena Jankovic6:3 6:4

Ceturtdaļfinālu pāri

Spēle
(1) Serena Williams – Magdalena Rybarikova
(3) Agnieszka Radwanska – (5) Sara Errani
(4) Na Li – Dominika Cibulkova
(6) Petra Kvitova – Sorana Cirstea

, 2013-08-09 11:19, pirms 11 gadiem
Bartoli-Ribarikova bija kuriozs gadījums. Marionai kautkas nepatika raketes stīgojumā. Šī pabradāja pāris reizes pa to un pie 3:3 gāja mainīt, bet izrādījās ka tā ir vienīgā viņai. Magda daudz nedomāja un aizdeva vienu no savējām. Nez ko tur sadarīja ar to raketi minūtes laikā, bet pie 0:30 rakete bija atpakaļ un Bartoli varēja turpināt ar savējo. Geims tika zaudēts, bet turpinājumā tomēr tika aizvilkts sets līdz taibreikam.
Iga Švojonteka ar Romas trofeju. Foto: WTA
4

Švjonteka triumfē Romas "WTA 1000", izcīnot karjeras 21. titulu

Itālijas galvaspilsētā Romā noslēdzies "WTA 1000" māla turnīrs.Finālā poliete Iga Švjonteka šovakar pārspēja Arinu Sabaļenku - 6:2, 6:3.
Aleksandrs Zverevs. Foto: Internazionali BNL d'Italia

Zverevs atgūstas pēc 1:6 un tiek Romas "ATP 1000" finālā

Itālijas galvaspilsētā Romā risinās "ATP Masters 1000" māla turnīrs. Piektdien par pirmo pusfināla dalībnieku kļuva vācietis Aleksandrs Zverevs.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka un Sabaļenka sasniedz Romas "WTA 1000" finālu

Itālijas galvaspilsētā Romā turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Sestdienas finālā iekļuva poliete Iga Švojnteka un Arina Sabaļenka.