Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Enina atsauc dalību no Sidnejas turnīra

Enina atsauc dalību no Sidnejas turnīra
Žustīne Enina
Foto: Reuters/Scanpix

Beļģijas tenisiste Žustīne Enina, kura tikai šonedēļ atgriezās profesionālajā tenisā un uzreiz sasniedza Brisbenas turnīra finālu, paziņojusi, ka nestartēs Sidnejas WTA „Premier” turnīrā kājas savainojuma dēļ. Turnīra 2. kārtā viņai varēja iznākt spēlēt pret ranga līderi Serēnu Viljamsu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šodien ar beļģietes KImas Klijstersas uzvaru noslēdzās Brisbenas WTA tenisa turnīrs. Finālā viņa pieveica savu tautieti Žustīni Eninu, kurai šis turnīrs bija pirmais pēc atgriešanās WTA tūrē. Pēc panākuma Enina atzina, ka ir priecīga par pirmo turnīru: „Man nav iemesla būt neapmierinātai, ja pirmajā turnīrā tiku līdz finālam, turklāt tajā man bija arī mačbumbas. Atrisinājums gan bija īsta drāma, bet esmu lepna par to, kā spēju nospēlēt. Pirmo setu bija pelnījusi uzvarēt Kima, otro es. Trešo? Varbūt mēs abas”.

Pēc Brisbenas turnīra Eninai bija paredzēts doties uz Sidneju, kur WTA „Premier” turnīra pirmajā kārtā viņu gaidīja mačs ar Hopmana kausa ieguvušo spānieti Mariju Hosē Martinesu Sančesu, tomēr beļģietes plāni mainījās pēc konsultācijām ar ārstu. „Jau visu nedēļu mani nomocīja sēžas muskuļa sastiepums. Bija sāpīgi jau visu nedēļu, bet īpaši nepatīkami kļuva trešajā setā. Ceru, ka nebūšu pārāk sevi samocījusi un savainojums nebūs nopietns”, paziņoja Enina. „Domāju, sapratīsiet – doties uz Sidneju būtu milzu kļūda. Vairākas dienas tagad atturēšos no tenisa, lai pilnībā atkoptos līdz „Australian Open”. Tuvākās dienas Enina plānojusi pavadīt Brisbenā un tikai tad doties uz Melburnu.

Sidnejas WTA turnīrā šogad startēs deviņas no desmit pasaules ranga līderēm, iztrūks tikai Venusas Viljamsas. Arī Eninas spēlēšana turnīrā tika ļoti gaidīta, jo otrajā kārtā viņai varēja iznākt spēlēt pret ranga līderi Serēnu Viljamsu. Nu beļģietes vietu ieņems kāda no veiksmīgajām zaudētājām. Jau naktī uz svētdienu notiks ne tikai izšķirošās kvalifikācijas spēles, bet arī pirmie pamatturnīra mači. No favorītēm šonakt spēlēs krievietes Jeļena Dementjeva un Svetlana Kuzņecova, kā arī slovākiete Daniela Hantuhova (pretiniekos attiecīgi Frančeska Skjavone, Alisa Kļeibanova un Virdžinija Razano).

Izmantotie resursi:
tennis.com.au


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-09 22:51, pirms 14 gadiem
par fakin' sevi runaa?
, 2010-01-10 13:02, pirms 14 gadiem
Būtu norāvusies no Cinkas, būtu beigusi karjeru?
Cerams, tiešām dibens sāp un nekas vairāk> Laiks rādīs ...
Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Madrides "WTA 1000" lielākais pārsteigums - Kostjuka zaudē māla speciālistei

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Šovakar noslēdzās otrā kārta, kur zaudēja arī Štutgartes turnīra fināliste Marta Kostjuka (Ukraina) un "top 8" tenisiste Cjiņveņa Džena (Ķīna).
Karloss Alkarass. Foto: BNP Paribas Open

Alkarass ar graujošu uzvaru sāk titula aizstāvēšanu Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā "ATP Masters 1000" otrajā kārtā iepriekšējo divu gadu čempions Karloss Alkarass šodien sagrāva kazahu Aleksandru Ševčenko - 6:2, 6:1.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.