Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Hāsem 12. uzvara pēc kārtas Kicbīlē

Hāsem 12. uzvara pēc kārtas Kicbīlē
Robins Hāse
Foto: AFP/Scanpix

Kicbīles "ATP World Tour 250" turnīrā noskaidrojušies pusfinālu pāri. Labāko četriniekā pēc 4:6, 6:4, 6:3 uzvaras pār Fernando Verdasko iekļuvis arī Nīderlandes tenisists Robins Hāse, kurš šajā turnīrā guvis jau 12. uzvaru pēc kārtas, turpinot cīņu par trešo titulu tikpat turnīros.

Fernando Verdasko jau no mača sākuma apdraudēja Nīderlandes pirmā numura servi, taču neprecizitātes uzņemšanā un spēlē no gala līnijas spānim liedza gūt panākumu. Piektajā geimā palīdzēja pats Robins Hāse, vairākas reizes izsitot autā un dodot Verdasko breiku, ar ko viņam pietika, lai uzvarētu pirmajā setā – 6:4.

Otrā seta sākumā Hāse servi noturēja no 0:30. Turpinājumā to divreiz izdarīja Verdasko, bet seta beigās Fernando gadījās viņam raksturīgs misēklis – pie 4:5 Verdasko nespēja noturēt servi. Ar labām servēm atspēlējis divas setbumbas, Verdasko ar sitienu autā deva Hāsem trešo iespēju. Arī šo setbumbu Verdasko vajadzēja novērst, taču viņš izvēlējās sist nevis tukšajā stūrī, bet pa sitienam Hāsem, kurš ar apvedošo sitienu ielika punktu otrajam setam – 6:4.

Verdasko trešā seta sākumā pēc Hāses sitiena tīklā ieguva breiku, kuru uzreiz ar muļķīgām kļūdām atdeva. Sitienu izvēle kārtējo reizi iegāza Verdasko, kurš otro reizi setā savu servi zaudēja astotajā geimā. Hāsem ar dubultkļūdu tika dota breikbumba, kuras izspēlē neviens nevēlējās riskēt, punktam beidzoties ar Verdasko sitienu autā. Hāse šodien pārāks ar rezultātu 4:6, 6:4, 6:3, Kicbīlē gūstot 12. uzvaru pēc kārtas.

Hāses pretinieks pusfinālā būs spānis Marsels Granoljerss, kurš ar 6:3, 6:1 sagrāva argentīnieti Leonardo Maijeru. Otro pusfināla pāri veidos 2007. gada čempions Huans Monako un Alberts Montanjess. Argentīnietis ar 6:2, 3:6, 6:4 uzveica Danielu Himeno-Traveru, bet spānis pielika punktu Dominika Tīma karjeras labākajam turnīram – 6:4, 6:3.

"Austrian Open Kitzbühel", "ATP World Tour 250" turnīrs Kicbīlē

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Juan Monaco – Daniel Gimeno-Traver6:2 3:6 6:4
Robin Haase – (3) Fernando Verdasco4:6 6:4 6:3
(7) Albert Montanes – Dominic Thiem6:4 6:3
(8) Marcel Granollers – Leonardo Mayer6:3 6:1

Koko Gofa. Foto: WTA

Gofa pirmoreiz triumfē ar 6:0 un 6:0, Karla kļūst par Ostapenko oponenti

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Otrajā kārtā amerikāniete Koko Gofa nīderlandieti Arantksu Risu atstāja uz nulles.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.