Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Dekmeijerei sezonas sākumā zaudējums

Dekmeijerei sezonas sākumā zaudējums
Līga Dekmeijere

Ar zaudējumu jauno WTA sezonu uzsākusi labākā Latvijas dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere. Oklendas WTA turnīra pirmajā kārtā kopā ar Nataliju Grandinu (DĀR) viņa zaudēja krievietēm Dementjevai un Vesninai – 3:6, 1:6.

Līga Dekmeijere šobrīd viennozīmīgi ir sekmīgākā dubultspēļu spēlētāja Latvijā. WTA rangā viņa pašlaik ieņem 75. vietu, tādējādi, ja atrodas sarunāt pārinieci, tad dalībai WTA turnīros lielu šķēršļu nevar būt. Sezonu Līga uzsāka Jaunzēlandē, kur Oklendas pilsētās norisinās "International" sērijas turnīrs "ASB Classic" ar balvu fondu 220 000 ASV dolāru.

Līgas pāriniece šajā turnīrā bija Dienvidāfrikas Republikas pārstāve Natalija Grandina. WTA dubultspēļu rangā viņai pašlaik 82. vieta. Izloze bija noteikusi, ka Dekmeijeres un Grandinas pirmās pretinieces būs krievietes Jeļena Dementjeva un Jeļena Vesnina. Šajā turnīrā viņas startē tikai pateicoties wild card (tas izskaidrojams ar faktu, ka Dementjeva dubultspēļu rangā nemaz neatrodas, tomēr Vesninai ir augstā 18. vieta) Tādējādi par favorītēm tomēr bija jāuzskata krievietes.

Tas pilnībā atspoguļojās arī spēlē. Dekmeijeres un Grandinas duets tā arī ne reizes nespēja uzvarēt pie pretinieču servēm, kamēr pašām nebūt nesekmējās tik labi. Nepilnu 50 minūšu laikā Krievijas duets svinēja uzvaru ar 6:3, 6:1, liedzot Dekmeijerei sekmīgi uzsākt 2008. gada sezonu. WTA rangā Līgai tas deva vienu reitinga punktu, kā arī nopelnītus 860 ASV dolāru uz pāri.

Izmantotie resursi:
wtatour.com


, 2009-01-05 12:32, pirms 15 gadiem
860 dolāru uz pāri
, 2009-01-06 03:48, pirms 15 gadiem
Nu tas jau krievu specigakais dubultspelu virknejums. Dementjeva pagajusogad koncentrejas uz olimpiadi un tadel dubultspeles vispar nespeleja. #5 ir vinas augstakais dubultspelu rangs.
Koko Gofa. Foto: WTA

Gofa pirmoreiz triumfē ar 6:0 un 6:0, Karla kļūst par Ostapenko oponenti

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Otrajā kārtā amerikāniete Koko Gofa nīderlandieti Arantksu Risu atstāja uz nulles.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.