Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Uz motokrosu fanu busā

Uz motokrosu fanu busā
Fans Dainis

Svētdien tika iemēģināts MX4 Dobele Superkausa fanu buss. Visi, kam bija tāda vēlme varēja doties uz Ķegumu pavērot milžu cīņas Baltijas izaicinājuma kausa ietvaros.

Fanu busā ceļš līdz trasei pagāja nemanot - baudot ''Rockstar'' enerģijas dzērienu un skatoties video no MX4 ''fondiem''. Secinājums viens - izbaudi ērtības, lai baudītu motokrosu. Superkauss sadarbībā ar MX4 Dobeles motoklubu raduši iespēju motokrosa faniem nokļūt uz sacensībām ērtāk un lētāk.

Lai varētu izbaudīt sacensību burvību, neuztraucoties par to kā tikt mājās, kurš brauks pie stūres, kurš lies degvielu, kur un kā noparkoties. Motoklubs MX4 Dobele nodrošinās fanu busu, kas gan atvedīs uz sacensībām, gan aizvedīs atpakaļ. Braukšanas maksa un grafiks tiks publicēts pirms katrām sacensībām.

Papildus informācija: Māris 29293719. mx4.dobele.lv

Braukšanas informācija Superkausa 1.posmam Zirās 19.aprīlī

7:30 Dobele(MX4, Zaļā iela 10) turp/atpakaļ Ls 5
8:20 Saldus (tirgus laukums) turp/atpakaļ Ls 4
9:10 Kuldīga (stāvlaukumā pie vecā tilta) turp/atpakaļ Ls 3
10:00 Ziras - Ventspils
11:00 Venspils Tārgales 62(superneto) Ls1 vienā virzienā
11:05 VentspilsTalsu/ Lidotāju ielas krustojums
11:15 Ventspils Kuldīgas 25( Swedbank)
11:25 Ventspils Katoļu/Inženieru ielas krusojums
11:50 Ziras
17:00 Ziras – Venspils
18:00 Liekne – Kuldīga – Saldus - Dobele


, 2009-04-14 22:45, pirms 15 gadiem
Vai viens no lielākajiem Dobeles faniem,pīļuks,arī brauks?
Roberto Puķītis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64
3

IZM: Sportistiem ir tiesības paust kritiku par sporta organizatorisko procesu

Sportistiem, sporta treneriem un sporta darbiniekiem ir tiesības brīvi paust uzskatus un viedokli, tostarp arī kritiku par sporta organizatorisko un pārvaldības procesu, un šādas tiesības, ja tās tiek izmantotas, ievērojot vispārpieņemtos ētikas principus un normas, ir aizsargājamas, aģentūrai LETA uzsvēra Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).
Motokrosa klubs "Rodeo"
Foto: Rodeo MX Racing Team

"Superkauss" titulu komandu vērtējumā izcīna "Rodeo MX Racing Team"

Svētdien, ar Olaines Lielās balvas izcīņu tika noslēgta motokrosa seriāla ”Bosch Superkauss” astotā sezona un noskaidroti čempioni piecās motociklu klasēs, kā arī komandu vērtējumā.
Dāvis Ivanovs
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Dāvis Ivanovs: "Uzskatu, ka Baltijas mērogā šis ir labs sasniegums"

16. oktobrī Olainē notika motokrosa seriāla “Superkauss” noslēdzošais posms, kurā par MX PRO klases čempionu jau trešo gadu pēc kārtas tika kronēts motokrosa kluba “MX Moduls” sportists Dāvis Ivanovs.