Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Heisters

Rodeo: "Esam patīkami pārsteigti par gūto uzvaru"

Rodeo: "Esam patīkami pārsteigti par gūto uzvaru"
Rodeo komanda

"Battery Superkausa" 2011.gada sezonas pirmajā posmā komandu kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Rodeo MX Racing Team. Individuāli pie uzvarām tika Arvis Sanders un Edgars Meņģelis.

Rodeo direktors un pirmo posma uzvarētājs MX 30+ klasē Arvis Sanders bija patīkami pārsteigts par gūto panākumu. «Vienmēr ir patīkami uzvarēt, it sevišķi, ja to paveic arī visa komanda. Šajās sacīkstēs mums nebija īpašas stratēģijas, neskaitījām punktus – cik ir mums, bet cik pretiniekiem. Mēs vienkārši darījām savu darbu un braucām. Priecē, ka, neskatoties uz Smiltnieka neveiksmi (nolūza kvadricikla ritenis) un Kristapa Meņģeļa gūto traumu, pārējie nostartēja savu spēju robežās un izcīnījām uzvaru. Redzējām, uz ko katrs sportists ir gatavs un ko var. Ir patīkami, ka apsteidzām Elkšņu komandu, kurai ir divas reizes lielāks komandas sastāvs, tādējādi lielākas iespējas uzvarēt. Protams, šoreiz mums palīdzēja arī veiksme, bet ir ļoti patīkami sezonu sākt ar uzvarām (arī Latvijas čempionāta posmā – aut.),» atzīst Sanders.

Nākamais "Battery Superkauss" posms Gulbenē, Staru moto trasē 22.maijā.

Izmantotie resursi:
Ventas Balss


Roberto Puķītis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64
3

IZM: Sportistiem ir tiesības paust kritiku par sporta organizatorisko procesu

Sportistiem, sporta treneriem un sporta darbiniekiem ir tiesības brīvi paust uzskatus un viedokli, tostarp arī kritiku par sporta organizatorisko un pārvaldības procesu, un šādas tiesības, ja tās tiek izmantotas, ievērojot vispārpieņemtos ētikas principus un normas, ir aizsargājamas, aģentūrai LETA uzsvēra Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).
Motokrosa klubs "Rodeo"
Foto: Rodeo MX Racing Team

"Superkauss" titulu komandu vērtējumā izcīna "Rodeo MX Racing Team"

Svētdien, ar Olaines Lielās balvas izcīņu tika noslēgta motokrosa seriāla ”Bosch Superkauss” astotā sezona un noskaidroti čempioni piecās motociklu klasēs, kā arī komandu vērtējumā.
Dāvis Ivanovs
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Dāvis Ivanovs: "Uzskatu, ka Baltijas mērogā šis ir labs sasniegums"

16. oktobrī Olainē notika motokrosa seriāla “Superkauss” noslēdzošais posms, kurā par MX PRO klases čempionu jau trešo gadu pēc kārtas tika kronēts motokrosa kluba “MX Moduls” sportists Dāvis Ivanovs.