Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportlat balva

Štūla - Pankoka: Vismaz 3 reizes nedēļā jādodas nelielā skrējienā

Štūla - Pankoka: Vismaz 3 reizes nedēļā jādodas nelielā skrējienā
Irīna Štūla - Pankoka

Valmieras maratona 2008 uzvarētāja un Valmieras maratona 2009 patronese Irīna Štūla - Pankoka stāsta, cik labi ir sportot un aicina izmēģināt savus spēkus maratonā.

Piedalīšanās Valmieras maratonā bija vērtīga pieredze, jo pavēra man vairākas citas neatklātas iespējas, kā arī uzvara pagājušā gada maratonā pats par sevi dod gandarījumu un iedvesmu turpmākiem startiem!

Es ieteiktu izmēģināt savus spēkus maratonā, lai apliecinātu paši sev, ka tas ir iespējams, protams, sev vēlamā tempā un gūt no tā gandarījumu, kā pierādījumu sev, ka to var izdarīt.

Mans ieteikums būtu - cik nu cilvēks var atļauties veltīt laiku sportiskām aktivitātēm - vismaz 3 reizes nedēļā doties nelielā skrējienā, iesākumā tas varētu būt 20-30 min. pa sev vēlamām takām. Vēlāk pēc pašsajūtas ar laika daudzumu var variēt dažādi. Galvenais treniņus veikt regulārus, bet ne pāri savu spēku robežām. Katram cilvēkam tas ir individuāli un ieteikt ko konkrētu es nevaru, labāk doties pie trenera, kurš var izstrādāt individuālu plānu tieši katram individuāli.

No daudz organizētām sacensībām Valmierā es pilsētu pazīstu jau ļoti labi, un mani vienmēr ir apmierinājusi sacensību organizācija visās Valmierā rīkotās sacensībās, kurās es esmu piedalījusies. Valmierieši ir ļoti aktīvi gan dalības ziņā, gan līdzjutēju atbalstītāju ziņā, superīgi! Valmiera ir skaista, mājīga pilsēta!

Valmiera24.lv
valmiera24.lv: Valmiera :: Sports Valmierā :: Dažādi ::


Foto: Evita Priedīte

22. februārī Madonā notiks tautas slēpojums

Neskatoties uz to, ka šogad ziema mūs nelutina ar sniegu, 22. februārī, Madonas slēpošanas un biatlona sporta bāzē „Smeceres sils” notiks biedrības sporta kluba „SportLat” organizētās slēpošanas sacensības –Sport2000 Tautas slēpojums „Madona”.
Publicitātes foto

"Baiļos" notiks "Trek kausa 2013" izcīņas pēdējais posms

Šo sestdien, 7.septembrī, "Baiļos”, kas atrodas 2 km no Valmieras centra, norisināsies pēdējais šī gada "Trek kauss 2013” riteņbraukšanas posms - MTB maratons "Baiļi”, kurš vienlaicīgi būs arī "SportLat Balva 2013” 15.posms. Noslēdzošais posms būs neierastāks nekā iepriekšējie posmi, jo pirmo reizi Latvijas MTB sacensību vēsturē sacensības notiks ar atsevišķo startu.
MTB maratona absolūtie uzvarētāji: Dmitrijs Sorokins (no kreisās), Raivis Zīmelis un Rihards Bartuševičs
Foto: Ritvars Raits

Arī Ogres/Ikšķiles posmā uzvar Sorokins

20.jūlijā Ogres un Ikšķiles novadā jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās tradicionālās riteņbraukšanas sacensības MTB maratons "Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras” velobrauciens, kas bija gan "Trek kauss 2013” 5.posms, gan "SportLat Balva 2013” 13.posms.