Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1335, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Esi gudrāks par LU vai Turību? Noskaidro viktorīnā...

Jau pavisam drīz basketbola laukumā tiksies Latvijas Universitātes un Turības studenti. Tā gan nebūs abu komandu basketbolistu pirmā sāncensība sezonā, jo Sportacentrs.com aicināja Latvijas Universitātes (Mārcis Vītols, Pēteris Rēķis) un Turības (Jānis Antrops, Matīss Rudmiezis) vīrus sacensties zināšanu spēlē par savu sporta veidu.

, 2013-11-01 16:40, pirms 10 gadiem
Pēc spriestspējām LU čaļi atstāja inteliģentāku cilvēku priekšstatu. Interesants video!
, 2013-11-01 16:48, pirms 10 gadiem
Ja diezgan interesanti.
, 2013-11-01 17:13, pirms 10 gadiem
Ilzei patīk basketbolisti! Manāmi pielikusi pie izskata!
, 2013-11-01 17:16, pirms 10 gadiem
Re, Ilze uzreiz tik skaista, kad atbilstoši saposusies
, 2013-11-01 17:35, pirms 10 gadiem
Meric rakstīja: Ilzei patīk basketbolisti! Manāmi pielikusi pie izskata!
tas tāpēc, ka futbolisti pirms viktorīnas purināja viņu!
, 2013-11-01 17:45, pirms 10 gadiem
vēl vajag ar citu sporta veida pārstāvjiem
, 2013-11-01 20:20, pirms 10 gadiem
krapaalis rakstīja: tas tāpēc, ka futbolisti pirms viktorīnas purināja viņu!
Ko tu ar to domāji?
, 2013-11-01 20:27, pirms 10 gadiem
viss ok, tikai uz nākamajām reizēm vajag piegatavoties, lai par jautājumu vadītāja var kaut ko arī pie vajadzības pastāstīt. Piemēram šeit džekiem radās interese par to ASK spēli, bet vadītāja neko apstāstīt nevar (pilnīgi būtu pieticis ja spētu pastāstīt to informāciju, kura bija redzama video) jo uz lapiņas ir tikai jautājums un pareizā atbilde...
, 2013-11-02 00:45, pirms 10 gadiem
ok, par licenzēm, naudām un vēl sazin ko saprastu, to lai menedžeris kārto, kautk gan.. nu ok. bet ja basketbolists pat nezin cik m no groza ir soda līnija vai kāds ir laukuma izmērs.. protams var jau te tagad aizstāvībai d..rst, ka pofig, galvenais ir prasmes, bet nu tomēr par zināmu spēlētāja inteleģences līmeni tas kautko tomēr liecina.
, 2013-11-02 01:10, pirms 10 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: ok, par licenzēm, naudām un vēl sazin ko saprastu, to lai menedžeris kārto, kautk gan.. nu ok. bet ja basketbolists pat nezin cik m no groza ir soda līnija vai kāds ir laukuma izmērs.. protams var jau te tagad aizstāvībai d..rst, ka pofig, galvenais ir prasmes, bet nu tomēr par zināmu spēlētāja inteleģences līmeni tas kautko tomēr liecina.
Spēlēju basketbolu kopš 2003.gada, nekad nav nekas tāds mācīts ne sporta skolā, ne parastajā skolā, ne arī pēc tam komandās, un nekur tas nav prasīts. Nedomāju, ka uz šiem jautājumiem zinātu (nevis uzminētu) atbildes vairāk kā 1 no 10 basketbolistiem.
, 2013-11-02 10:04, pirms 10 gadiem
RAGE rakstīja: Spēlēju basketbolu kopš 2003.gada, nekad nav nekas tāds mācīts ne sporta skolā, ne parastajā skolā, ne arī pēc tam komandās, un nekur tas nav prasīts. Nedomāju, ka uz šiem jautājumiem zinātu (nevis uzminētu) atbildes vairāk kā 1 no 10 basketbolistiem.
tāpec mums arī ir tadi basketbolisti, kā ''tagad vai nekad''. pirmkārt jau treneriem tā izpratne, jeb kā modernāk pieņemts teikt, filosofija par spēli kā tādu un treniņiem ir .... nu nav gluži tāda lai gūtu lielus panākumus. otrkārt daļa vainas ir gan sportistu vecākos, gan pašos sportistos. īsts profesionālis savā jomā nekad neņem tikai to ko viņam dod, bet meklē papildus iespējas pats. un šinī gadījumā runa iet kaut vai par tām pašām zināšanām. nebūt informētam/izglītotam pat pašos pamatos par to, ar ko tu nodarbojies, tas tomēr daudz ko izsaka par personu un viņas audzināšanā iesaistītajiem apkārt esošajiem.
, 2013-11-02 11:57, pirms 10 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: tāpec mums arī ir tadi basketbolisti, kā ''tagad vai nekad''. pirmkārt jau treneriem tā izpratne, jeb kā modernāk pieņemts teikt, filosofija par spēli kā tādu un treniņiem ir .... nu nav gluži tāda lai gūtu lielus panākumus. otrkārt daļa vainas ir gan sportistu vecākos, gan pašos sportistos. īsts profesionālis savā jomā nekad neņem tikai to ko viņam dod, bet meklē papildus iespējas pats. un šinī gadījumā runa iet kaut vai par tām pašām zināšanām. nebūt informētam/izglītotam pat pašos pamatos par to, ar ko tu nodarbojies, tas tomēr daudz ko izsaka par personu un viņas audzināšanā iesaistītajiem apkārt esošajiem.
pilnīgs sviests tas, ko Tu raksti... pirmkārt, Tev vajadzētu iedziļināties tajā jautājumā. Puiši pareizi pateica, ka 4.8 ir līdz grozam (īstenībā 20cm mazāk), bet jautājums bija par attālumu no gala līnijas, kas vispār nav aktuāls nevienam, jo jāmet ir līdz grozam, nevis gala līnijai.
Tu sāc vainot vēl visu sistēmu dēļ šāda viena jautājuma un piesaukt visādus "tagad vai nekad"... tak šiem čaļiem būs augstākā izglītība pēc gada... vispār nav sakars tajā ko tu raksti.. saprastu, ja te vēl sēdētu kaut kādi vidusskolu nepabeiguši čaļi.

Un nav sakars arī tajā Tavā tekstā par "īstu profesionāli". Es Tev ar 95% pārliecību varu pateikt, ka ne Lebrons un Kobe nezinātu attālumu no sodiņa līdz gala līnijai, ne Messi un Ronaldu nezinātu precīzus futbola laukuma izmērus. Daudz svarīgāk, lai viņi būtu izglītoti un inteliģenti cilvēki, nevis zinātu tiešām kaut kādus nesvarīgus sīkumus.
, 2013-11-02 13:17, pirms 10 gadiem
Vēl ieteikums - ja pasaka, ka Maikls ir vecāks par Pipenu, tad labi būt pateikt arī dzimšanas datus. Tas pats, ja ir jautājums par statistiku - ja viens ir labākais cīnītājs par atlecošajām bumbām, tad būtu labi skatītājus arī informēt cik tad ir labākajam vidēji spēlē un varbūt arī cik ir nākamajam labākajam...