Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Driķis

Video: Kur skolēnam sportot Rīgā? Padoms vecākiem

Septembris vairs nav aiz kalniem un vecākiem jārisina jautājums, kur pēc skolas nodarbināt savas atvases. Šoreiz aprunājāmies ar Rīgas Domes Sporta un jaunatnes pārvaldes vadītājas Dinas Vīksnas, lai aprunāties par sportošanas iespējām Rīgas pilsētā.

, 2012-08-31 13:45, pirms 12 gadiem
Es pilnīgi droši varu teikt, ka šos video skatos tikai Ilzes dēļ Viņa māk gan labi izteikties, gan izskatās ļoti, ļoti labi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-31 16:11, pirms 12 gadiem
Rīgas pilsētai būtu ļoti jāpiedomā, kādi sporta veidi tiek kultivēti un kur! Piemēram, ar rokasbumbu Rīgā nav iespējams nodarboties, jo ir tikai viena trenere Ludmila Tolujeva, kura nodarbojas ar jauniešiem. Ārprāts, visā Rīgā, tikai 1 trenere!!!

Rīgā tik daudz mikrorajonu, skolu, kur pie katras varētu veidot kādas sporta disciplīnas treniņnodarbības! Galu galā, lielākā daļa fizkultūras skolotāju ir izbijušie sportisti. Vai tad viņi nevarētu nodarboties ar treniņgrupu vadīšanu?

Pierādās, ka PSRS sporta skolu sistēmu sagrāva, bet vietā, tā arī neko neizveidoja!

Kāda velna pēc, tāda Dina Vīksna Rīgas pilsētai vispār ir vajadzīga, ja nerūpējas par sporta popularizēšanu, pieejamību un masveidību?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-31 16:28, pirms 12 gadiem
Warriors75 rakstīja: Ja treneriem maksās normālu algu,tad arī trenēs,vadīs grupu.
Ko nozīmē, normālu, psihoterapeita k-gs?!
, 2012-08-31 18:10, pirms 12 gadiem
Reāli kaitina, ka žurnāliste visu laiku ēēē-ēēē-ēēē. Var redzēt, ka nav žurnālistiku mācījusies?
Bet pasportot ar viņu varētu...
, 2012-08-31 22:21, pirms 12 gadiem
Red Scorpion rakstīja: Kurš grib sportot ar Ilzi ?
Les Misérables
2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Roberts Uldriķis
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Sportacentrs.com TV aktīvās brīvdienas: pludmales volejbols, badmintons un futbols

Tuvākajās dienās Sportacentrs.com TV piedāvās vairākas saistošas sporta translācijas. 1. un 4. jūnijā skaties Latvijas U21 futbola izlases spēles Baltijas kausā, bet svētdien vēro Latvijas pludmales volejbola čempionāta 1. posma izšķirošās cīņas.
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
17

Latvija pret Gruziju - cīņa par pārliecību Sportacentrs.com TV

Otrdien Sportacentrs.com TV piedāvās iespēju skatīties tiešraidi no Gruzijas galvaspilsētas Tbilisi, kur plkst. 17.00 tiks aizvadīta pārbaudes spēle starp Latvijas futbola izlasi un Gruzijas valstsvienību.