Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:200, Did:0, useCase: 3

Simulētā Basketbola Līga atgriezusies! Pievienojies! :)

Simulētā Basketbola Līga atgriezusies! Pievienojies! :)
Pievienojies! :)

Hey, basketbola fani un visi pārējie portāla iemītnieki! Latvijas lielākais simulātors ir paredzēts tieši basketbolam un tagad mums ir četras komandas, turklāt forums nav paredzēts tikai simulācijai un līgai. Tajā lietotāji viens ar otru var iepazīties, sadraudzēties un runāt par aktuālām tēmām - basketbolu un ne tikai to. Tālāk pastāstīšu nedaudz ar bildītēm, kāpēc tur ir interesanti un kā tur viss īsti notiek.

Šāds skats Jūs sagaida, kad ienāciet tur. Iepazīšanās un pirmais iespaids - cerams labs. Šīs līgas pamati ir tādi - Tu piereģistrējies, uztaisi savu spēlētāju, kuram Tu izdomā nianses, izskatu, formas numuru, vārdu, uzvārdu un visu pārējo, kas prasīts anketā. Pēc tam pievieno 300 dotos treniņpunktus uz prasmēm un, kad administrācija Tevi apstiprina, Tu vari sākt domāt, kurā komandā spēlēt un komandu treneri sazināsies ar Tevi vai Tu vari sazināties pats ar viņiem. Turklāt, ņemot vērā, ka šis ir projekta re-born, projekts ir viegli pārzināms, jo tas ir samērā tukšs. Pēc tam Tu vari turpināt savu spēlētāju uzlabot, vācot treniņpunktus, kurus pēc tam pārlikt uz prasmēm. Treniņpunktus var iegūt gan vieglā, gan grūtā veidā - cik daudz atšķirībā vēlies ieguldīt laiku un darbu. Viss notiek ļoti viegli!

Šī jau ir galvenā foruma daļa - līgas baneris, lietotāju draudzīgais čats un forums. Var redzēt - čatā lietotāji draudzējas un runājas arī par dzīvi, ne tikai basketbolu. Forums ir viegli iekārtots. Turpinot spēlētāja un komandu tēmu, kad spēlētājs pievienojas komandai, viņa spēlētāju ievieto NBA 2k10 komandā, kuru viņš pārstāv. Pēc tam viņš aizvada spēles pret pārējām komandām un vāc punktus un cīnās ar komandu par Victory Trophy, kas ir čempionu kauss. Sezonā ir 15 spēles un 4 komandas, pagaidām. Nāc un būs vairāk!

Vispatīkamāk ir tas, ka visi komandu treneri ir draudzīgi, pretīmnākoši un gatavi palīdzēt. Šeit redzamas visas četras basketbola līgas komandas:
Valmieras Vāveres (treneris - stillbestone);

Rīgas Titāni (treneris - GSW);

Balvu Vilki (treneris - S3ncitiS) ;

Talsu Kareivji (treneris - CaptainCrazy) .

Ceru, ka domu saprati un es Tevi kaut nedaudz ar šo projektiņu iepazīstināju. Nav nekas grūts, toties ir ļoti interesanti. Ja kārojas - pievienojies!

Te:
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga