Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Ceļvedis hokeja faniem uz PČ jau klāt

Ceļvedis hokeja faniem uz PČ jau klāt
Ceļvedis "Pasaules Pazinējs"

Omulīgā gaisotnē klubā "Četri Balti Krekli" šodien tautai tika atrādīts "Pasaules Pazinējs - Manheimas ceļvedis". Šis izdevums būtībā ir portāla hokejs2010.lv drukātā versija.

Ceļvedī jebkurš hokeja līdzjutējs, kurš pošas uz Manheimu, lai klātienē atbastītu Latvijas izlasi Pasaules čempionātā, atradīs visu nepieciešamo informāciju gan par to, kur nopirkt biļetes, cik maksā viesnīcas, gan arī pat par alus šķirnēm, kas nobaudāmas tuvējā apkaimē. Starp citu, tieši šodien, 27. janvārī aprit 100 dienas līdz Pasaules čempionātam hokejā.

Izdevums "Pasaules Pazinējs" tapis, pateicoties Latvijas Hokeja federācijas, AS “Aldaris”, tūrisma aģentūras “Travel Art”, čempionāta orgkomitejas, SAP arēnas un Manheimas pilsētas atbalstam. “Pasaules Pazinēju” būs iespējams bez maksas saņemt Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēs 10. februārī Frankfurtē un aprīlī “ Arēnā Rīga”, 5. februārī “ Dinamo Rīga” spēles laikā, Tūrisma informācijas centros daudzās Latvijas pilsētās, tūrisma aģentūrās, “ SDK Namejs”, sporta draugu klubā Valmierā, klubos “Četri Balti Krekli” un “Jelgavas Krekli”, un pēc 9. marta šo izdevumu saņems arī tautieši Īrijā.

“ Šogad uz pasaules čempionātu varētu doties 3000 – 5000 hokeja līdzjutēju no Latvijas,” izdevuma prezentācijas pasākumā, kas risinājās literāri muzikālajā klubā “ Četri Balti Krekli”, prognozēja “Travel Art” valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans norādīja: “Federācijai ar līdzjutējiem ir labas attiecības jau vairāk nekā desmit gadus. Visas valstis zina, ka tādu fanu kā Latvijas hokeja izlasei nav tikpat kā nekur. Mūsu līmeni cenšas panākt vācieši, bet tas ir bezcerīgi. Vēlamies maksimāli palīdzēt līdzjutējiem, un jau izveidojies viņu kodols, ar ko strādājam. Diemžēl nevaru tikties ar visiem 7000 fanu."

Čempionāta laikā Manheimā būs latviešu krogs - “Mannheim Balti Krekli”,, kurā pēc Latvijas izlases spēlēm 8., 10. un 12. maijā muzicēs Normunds Jakušonoks un Gunārs Meijers .Kā prezentācijas pasākumā norādīja Jakušonoks, iepriekš kluba ārzemju filiāle bija arī Halifaksā, 2008. gada čempionāta norises vietā, un atsaucība bijusi negaidīti liela. “Vācija ir daudz tuvāk,” norādīja mūziķis, piebilstot, ka viņi ir gatavi darbam.

AS “Aldaris” Komunikāciju direktore Laura Krastiņa pavēstīja, ka “Mannheima Balti Krekli” būs baudāms “Aldara” alus un gaidāmas daudzas aktivitātes Latvijas līdzjutējiem.

“ Pasaules Pazinējs” vāka modele ir Liene Karsuma – meitene, kura čempionātā Manheimā strādās kā brīvprātīgā palīdze. Viņa, kā cilvēks, kurš jau pabijis šajā pilsētā, iesaka visiem faniem iepazīties ar Manheimu, apmeklēt pili un apskatīt daudz citas interesantas vietas, protams, neaizmirstot arī par SAP arēnu, kur risināsies spēles. Starp citu, Karsuma – tā nav uzvārdu sakritība, jo Liene patiešām ir hokejista Mārtiņa Karsuma māsa.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-27 19:08, pirms 14 gadiem
Šogad uz pasaules čempionātu varētu doties 3000 – 5000 hokeja līdzjutēju no Latvijas,
Gandriz ka vecajos labajos laikos

     [+] [-]

, 2010-01-27 19:48, pirms 14 gadiem
Būtībā anv jau tik dārgi, plus ziemas lielie maksājumi būs aiz muguras un varētu salasīties 3k

  -1 [+] [-]

, 2010-01-27 19:54, pirms 14 gadiem
Dinamo netiek play off intresants video

youtube.com: YouTube
- KHL. Dinamo Rīga netiek play -...

     [+] [-]

, 2010-01-27 20:09, pirms 14 gadiem
Bet man tikai 80km lidz Mnaheimai, tatad 5001, jo mani nepieskaitija.

     [+] [-]

, 2010-01-27 20:41, pirms 14 gadiem
underworld rakstīja: Bet man tikai 80km lidz Mnaheimai, tatad 5001, jo mani nepieskaitija.
Tu zaudeeji, jo es varu aizbraukt ar 5. tramvaju no HD( kaadi 25 km taatad).

     [+] [-]

, 2010-01-27 20:53, pirms 14 gadiem
Klasmann rakstīja: Tu zaudeeji, jo es varu aizbraukt ar 5. tramvaju no HD( kaadi 25 km taatad).
Bet tevi pieskaitija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja