Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Uz Sanktpēterburgu par Dinamo

Uz Sanktpēterburgu par Dinamo
Rīgas "Dinamo" fani
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Dinamo Rīga" februāra vidū dosies izbraukumā uz Sanktpēterburgu, lai spēlētu ar SKA. Piedāvājums arī faniem doties uz Krievijas Ziemeļu galvaspilsētu, lai mūsu komandu atbalstītu kopā. Labs hokejs un interesants ceļojums garantēts.

Sanktpēterburga ir interesanta pilsēta gan ziemā, gan vasarā. Tieši tādēļ, ja sirdī esi hokeja fans, ir vēlme apciemot šo pilsētu – nav svarīgi, pirmo, vai desmito reizi, tad šis brauciens ir īstais, un īstajā laikā.
No rīta 14. februārī pulcējamies pie "Arēnas Rīga", un dodamies ar autobusu uz Sanktpēterburgu. Bet, interesanti piedzīvojumi sāksies jau pa ceļam, jo apmeklēsim vīriešu klosteri, kas atrodas netālu Pleskavas. Vakarā ieradīsimies Pēterburgā, iekārtosimies viesnīcā un baudīsim vakaru. 15. februāra rīta dosimies ar autobusu ekskursijā, kur gide mums parādīs interesantākās Sanktpēterburgas vietas un izstāstīs daudzas interesantas lietas. Bet vakarā, protams, spēle! Labi jau zinām, cik draudzīgi ir SKA līdzjutēji – ne miņas no agresivitātes. Tieši otrādi, pārtraukumos pie alus kausa visai labi stiprinās tautu draudzība. Ja neticat, varam palasīt par mūsu iepriekšējiem piedzīvojumiem - Dinamo fanu piedzīvojumi Sanktpēterburgā
Nakti pēc spēles izguļamies, no rīta paēdam brokastis kāds vēl atradīs laiku aizskriet uz tuvējo bodi pēc kāda suvenīra. Un tad dosimies mājup, ar aprēķinu, ka jau ap 22 vakarā esam Rīgā.
Ceļojuma cena 97 lati. Cenā ietilpst: transports, 2 naktis 3* viesnīcā, rosināšana, grupas vadītājs, biļete uz hokeja spēli. Par Krievijas vīzu, diemžēl, jāmaksā atsevišķi.
Vairāk informācijas par šo ceļojumu - Dinamo fanu piedzīvojumi Sanktpēterburgā

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-11-21 15:19, pirms 12 gadiem
Es jums saku Dinamo uzvarēs visas izbraukuma spēles!

  +2 [+] [-]

, 2011-11-21 15:27, pirms 12 gadiem
Smiga Krievijā? Tak tur bezgala lēti uz vietas

     [+] [-]

, 2011-11-22 20:26, pirms 12 gadiem
Матч Звезд КХЛ - официальный сайт
balsojam par Holtu, Cibuļski, Galviņu, Miķeli, Karsumu un Cipuli
Aiziet mēs to varam