Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Vēl var pagūt pieteikties braucienam uz Pēterburgu atbalstīt Dinamo

Vēl var pagūt pieteikties braucienam uz Pēterburgu atbalstīt Dinamo
No sportacentrs.com arhīva
Atbalstīt Dinamo īsti fani ir gatavi visur.

Vēl divas nedēļas, proti, līdz 25. janvārim, var pieteikties braucienam uz Sanktpēterburgu, lai kopā atbalstītu Dinamo Rīga pret Sanktpēterburgas SKA. Ceļojuma cena 97 lati.

Izbrauksim 14. februārī no rīta, pa ceļam apskatīsim klosteri, un vakarā jau ieradīsimies Krievijas ziemeļu galvaspilsētā. 15. februārī apskatīsim Pēterburgu, vakarā kārtīgi atbalstīsim mūsējos. Naktī kārtīgi izgulēsimies, lai 16. februārī varam doties uz Latviju, lai jau vakarā būtu mājās. Sīkāka informācija par šo ceļojumu, kā arī derīga informācija ceļotājiem, kas vēlas doties uz Krieviju, atradīsiet Sanktpēterburga


, 2012-01-11 17:19, pirms 12 gadiem
Vai nav mazliet par skarbu ?
, 2012-01-11 17:27, pirms 12 gadiem
viss ir tieshi taa kaa tam ir jaabuut buutu man laiks notiekti aizbrauktu.
8

Blogs: Brieža triumfs klātienē

1. aprīlī biju viens no apmēram 1500 latviešiem, kurš klātienē Dortmundē izbaudīja Maira Brieža triumfa brīdi. Lūk neliels ieskats tajā, ko redzēju un kā to izbaudīju.
Tieši pēc mēneša hokeja līdzjutēji jau sāks krāmēt somas, lai dotos uz lielo hokeju Helsinkos.
Foto: 
Gunārs Klēģers
8

Vēl var pieteikties braucieniem uz PČ hokejā

Tieši pēc mēneša uzticīgākie hokeja līdzjutēji sāks krāmēt somas, lai gatavotos ceļam uz Helsinkiem, kur šā gada pasaules čempionātā Latvijas hokeja valstsvienība tiksies ar Krievijas, ASV, Austrijas, Slovākijas, Vācijas Francijas un Somijas izlasēm. Vēl dažas vietas palikušas arī organizēto grupu braucienos.
Hokeja faniem, kuri dosies uz PČ Helsinkos, šoreiz nebūs ļoti lielu tēriiņu par hokeja biļetēm.
Foto: Gunārs Klēģers
4

Biļešu cenas uz hokeja PČ Helsinkos - no 19 eiro!

Jau no pirmdienas, 4. februāra sāksies atsevišķu biļešu uz Pasaules čempionāta hokeja spēlēm pārdošana. Cenas uz Latvijas izlases spēlēm – 19 eiro 2. kategorija un 39 eiro 1. kategorija. Protams, dārgākas ir biļetes uz spēlēm Krievija – Latvija un Latvija – Somija.