Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Sporta preču izstāde ISPO MUNICH – iedvesma jaunajai sezonai!

Sportacentrs

Pasaulē vadošajā profesionālajā sporta preču izstādē ISPO MUNICH vairāk nekā 2400 dalībnieki prezentē visplašāko sporta preču, apavu un apģērbu klāstu 81 000 apmeklētājiem no 109 pasaules valstīm. Šeit ir iespējams iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem šādās jomās: individuālie sporta veidi, komandu sports, āra aktivitātes, slēpošana, tūrisms, ekstrēmie sporta veidi, veselība un fitness, sporta tekstils u. c. ISPO MUNICH 2014 notiks no 2014. gada 26. līdz 29. janvārim Minhenes izstāžu kompleksā.

Visus izstādes apmeklētājus gaida aizraujoša, plaša programma ne tikai ar referātiem, paneļdiskusijām un ekspertu intervijām par tādām aktuālām tēmām kā inovatīvi jauninājumi sporta nozarē, veselīgs uzturs, fiziskas aktivitātes bērniem u. c., bet ISPO saviem dalībniekiem un apmeklētājiem piedāvā vairākas komunikācijas platformas, kā arī daudzveidīgus un profesionālus pakalpojumus biznesa attīstībai. Tā, piemēram, ISPO JOBS darba birža informē par vakancēm attiecīgajā nozarē. Savukārt ISPO ACADEMY ietvaros visā pasaulē tiek organizēti darbsemināri un konferences, kas uzlabo starptautisko informācijas apmaiņu sporta preču tirgū. Šajos pasākumos neatkarīgi eksperti aplūko tādas tēmas kā finanses, veikalu koncepti, pārdošana un e-komercija. Turklāt interneta platforma ISPO COMMUNITY tirgotājiem, ražotājiem un izplatītājiem piedāvā jaunu pircēju viedokļa un tirgus izpētes iespēju. Šeit ir iespējams nodot savu plašsaziņas līdzekļu kampaņu (tēmas, idejas, fotoattēlus) online lietotāju vērtējumam, tādejādi atvieglojot uzņēmēju un galapatērētāju savstarpējo komunikāciju.

Izstādē ISPO MUNICH 2014 būs vērojami vairāki jauninājumi, piemēram, būs paplašināta ISPO INSPIRE izstādes platība. Tā ir platforma ilgtspējīgai un sociālai iesaistei sabiedrībā, kas dalībniekiem sniedz iespēju informēt apmeklētājus par saviem CSR (Corporate Social Responsibility) projektiem, tai skaitā pedagoģiskajām programmām, sociālās palīdzības pasākumiem, kā arī veselības, izglītības un dabas aizsardzības projektiem. Vēl kāds izstādes jaunievedums būs apskatāms hallē „Health&Fitness”, kur kā galvenā tēma ir izraudzīta „Veselība darbavietā”. Aizvien vairāk cilvēku nodarbojas ar sportu, lai atbrīvotos no darbā uzkrātā stresa, garīgās un fiziskās spriedzes. ISPO MUNICH pievērš uzmanību šai tendencei, atvēlot veselu halli attiecīgajai tēmai. Arī 2014. gadā neatkarīga starptautiskā žūrija pasniegs ISPO BRANDNEW, ISPO TEXTRENDS un ISPO AWARD balvas vairākās kategorijās veiksmīgākajiem sporta preču ražošanas uzņēmumiem.

Īpaši aicināti izstādi ISPO MUNICH apmeklēt sporta un tūrisma preču vairumtirgotāji, mazumtirgotāji, izplatītāji un iznomātāji, sporta klubu, sporta centru un organizāciju pārstāvji, sportisti un viņu treneri, sporta preču ražotāji un dizaineri no Latvijas, lai smeltos idejas un iedvesmu jaunajai sezonai.

Visu noderīgo informāciju par izstādi ISPO MUNICH jebkurš interesents atradīs izstādes mājas lapā www.ispo.com. Šeit tiešsaistes režīmā ir iespējams arī iegādāties ieejas biļetes, līdz 2014.gada 8.janvārim tām ir īpaši izdevīga cena.