Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Novosibirskā uz katru fanu pa milicim

Novosibirskā uz katru fanu pa milicim
"Dinamo Rīga" uzvara Novosibirskā.
Foto: Edgars Burmistris, www.hokejs2010.lv

"Dinamo Rīga" līdzjutējus Novosibirskā spēles laikā apsargāja apmēram 30 miliči. Pēc spēles likumsargu skaits palielinājās līdz pat 50.

Īsti gan nav skaidrs, ko no kā sargāja - "Dinamo" fanus no vietējiem, vai vietējos no "dinamiešiem". Jo, kā norāda hokejs2010.lv speciālkorespondente Sibīrijā Inese Krūmiņa, vietējie, par spīti zaudējumam, bija patiešām draudzīgi pret latviešu faniem. Turklāt, šoreiz mūsējiem atbalstīt mūsu hokejistus palīdzēja arī Maskavas "Dinamo" līdzjutēji, kas jau ieradušies Novosibirskā, lai klātienē atbalstītu savu komandu.
Iespējams, miliči bija nobijušies, ka letiņi varētu sarīkot tādas pašas nekārtības kā "Spartak" fani, kas iepriekšējā izbraukuma spēlē novosibirskiešiem uz galvas bija šņabi lējuši un visādi citādi nesmuki uzvedušies. Taču beigās miliči bijuši pat dikti draudzīgi, un aicinājuši rīdziniekus atkal ciemos uz Novosibirsku - tādi miermīlīgi fani, kas skaļi bļauj un dejo!
Šobrīd gan fani, gan komanda ir ceļā uz lidostu, lai dotos uz tālo Habarovsku. Plānotais ierašānās laiks Habarovskā - 6.30 no rīta pēc vietējā laika. Par laimi, šoreiz būs laiks, lai atpūstos pēc ilgā pārlidojuma.

 +10 [+] [-]

, 2010-01-05 16:07, pirms 14 gadiem
Mūsu Namejieši un nekārtības? Tur pat zirgam jāsmejas.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-05 16:30, pirms 14 gadiem
Ja Sibirj spēlēs tāpat kā šodien, tad jau var pabraukāt. Izskatījās, ka komandai ir smagas paģiras - īpaši aizsargiem!

  +9 [+] [-]

, 2010-01-05 16:31, pirms 14 gadiem
...kā "Spartak" fani, kas iepriekšējā izbraukuma spēlē novosibirskiešiem uz galvas bija šņabi lējuši un visādi citādi nesmuki uzvedušies. ..
Nu kāpēc nesmuki?!
Lēts tur tas šnabis!
Kamdēļ lai draudzīgi nelietu citiem mutē?
...vnk. piedzerušam ir grūti otram no augšas trāpīt mutē ,...tāpēc ar tika uz galvas.....nekas traks tak....

  +1 [+] [-]

, 2010-01-05 16:47, pirms 14 gadiem
Turklāt, šoreiz mūsējiem atbalstīt mūsu hokejistus palīdzēja arī Maskavas "Dinamo" līdzjutēji, kas jau ieradušies Novosibirskā, lai klātienē rīt atbalstītu savu komandu.

Fakts,ka ne jau ritdien bet paritdien tas notiksies.Bet ja jau vodka tur pa leeto-tas saprotams