Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:860, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Valters un Buļs par mūsējiem Eirolīgā

Vakar divi, bet šodien vēl viens Latvijas basketbolists debitēs Eiropas spēcīgākajā basketbola turnīrā Eirolīgā. Kā vakar gāja Kristapam Valteram? Kurš gan to var zināt labāk kā viņa tēvs Valdis Valters. Kopā ar Edgaru Buļu basketbola ģenerālis pārspriež vakardienas spēli, Unicaja komandu un tās izredzes, kā arī ieskatās šodien gaidāmajā Jāņa Blūma debijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-21 18:17, pirms 13 gadiem
Pozitīva saruna.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-21 18:27, pirms 13 gadiem
Uzskatu, ka W pārāk ceļ gaisā to Unicaja.. Uzskatu, ka BBB ir labāka komanda, nemaz nerunājot par Barcelona un Real.. Caja laboral un tad varbūt Unicaja.. Jebkura komanda var izšaut pirmajās 3sezonas spēlēs..
, 2011-10-21 18:50, pirms 13 gadiem
Nu lūk, šis vismaz ir aktuāls video, nevis 2 nedēļas veca VEF spēles analizēšana.
, 2011-10-21 18:53, pirms 13 gadiem
Drīzāk jāpaceļ glāzīte par to, ka Ādolfs beidzot šķiet ir ''izaudzis''!
, 2011-10-21 19:00, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: ..kā arī ieskatās šodien gaidāmajā Jāņa Blūma debijā.. Blūms vai tad Rytas sastāvā nespēlēja Eirolīgā?
Blūms Lietuvos Rytas spēlēja 2006/07.gadā - tajā sezonā Rytas spēlēja ULEB kausā. Šovakar Jānim būs debija Eirolīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-22 07:06, pirms 13 gadiem
Lai puišiem labi ripo Eirolīgā, un lai par mūsu pašu izlasi arī neaizmirst.
, 2011-10-24 16:37, pirms 13 gadiem
Berķis eiroligā nekapā???
Akselis uzskata, ka jāizvēlas - vai nu, vai nu...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
8

Dāvanu laiks Ventspilī

Aizvadītajā nedēļā uzzinājām, ka "Ventspils" šosezon nespēlēs Eirokausu play-off un neuzvarēs LBL regulārajā čempionātā. Šonedēļ - noskaidrosim, vai komanda spēj tikt pāri Šauļiem un iekļūt Baltijas līgas "Final Four". Un ja gadījumā nespēs... Tas būs fiasko, vai varbūt likumsakarība? Komandas kapteinim šajā sakarā ir pārdomas un novērojumi - par to, kas šosezon patiesībā notiek Ventspilī.
Čeiss Badingers tiek Latvijas izlases kontekstā uzlūkots kā iespējamā burvju nūjiņa... Teorētiski.

Foto:rockets.us
9

Burvju nūjiņas

Jau iepriekš esam rakstījuši par Čeisu Badingeru, kuru ne mazums basketbola vērotāji gaida kā burvju nūjiņu Latvijas basketbola izlasē. Pēdējā laikā tā ir kļuvusi par ierastu praksi, kad Eiropas nacionālo izlašu pieteikumos var atrast spēlētājus, kuru dzimšanas vieta, vārds un galu galā arī izskats it nemaz nesakrīt ar vērojumiem un priekšstatiem par konkrētas nacionalitātes cilvēkiem. Ko devusi ir papildspēku piesaiste citām Eiropas komandām?
Šoreiz nācās izvēlēties - lielā iespēja vai Latvijas izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
4

Galvanovskis: plus Ukraina, mīnus - izlase...

Pēdējo nedēļu laikā pie jauniem galvenajiem treneriem tikuši trīs no vadošajiem Latvijas basketbola klubiem, taču tikai vienā no tiem iepriekšējais netika atlaists, bet aizgāja pats - pēc divām bronzas sezonām Liepājā Agris Galvanovskis pieņēma lēmumu kardināli mainīt savas karjeras gultni. Šobrīd gan nav daudz tādu, kas par to būtu sajūsmā.