Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Latvijas svaru bumbu cēlāji uzvar Baltijas čempionātā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas svaru bumbu cēlāji uzvar Baltijas čempionātā
Foto: LSCA

LETA. Latvijas svaru bumbu cēlāji izcīnījuši uzvaru Baltijas čempionātā, otrdien ziņo Latvijas Svarbumbu celšanas asociācija (LSCA).

Nedēļas nogalē Igaunijā notikušajā Baltijas čempionātā svaru bumbu celšanā tikai pēdējā sacensību disciplīnā komandu stafetē tika izšķirta 2022.gada spēcīgākā Baltijas valstu komanda.

Latvijas svaru bumbu cēlāji spēcīgākās Baltijas komandas titulu izcīnīja otro gadu pēc kārtas.

Individuāli par Baltijas valstu čempioniem kļuva Ainārs un Jānis Dokāni no Rugājiem, Alīna Suško no Daugavpils un Jēkabpili pārstāvošais Māris Rubulis.

Otrās vietas ieguva Edgars Prancāns no Rugājiem, Pāvels Hotuļevs, Aleksandrs Zunatullins no Daugavpils, Aukšdaugavas novada pārstāvji Anastasija Želtova un Dainis Siļčenkovs un jēkabpiliete Estera Romanovska, bet trešā vieta tika Gretai Kopilovai no Vecumniekiem.

Vīriešu stafetē pirmo vietu izcīnīja Latvijas komanda - Siļčenkovs, Vladislavs Voitehovičs (Jēkabpils), Rubulis un Prancāns.

Izmantotie resursi:
LETA