Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā spēka trīscīņā sasniegti daudzi jauni rekordi

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas čempionātā spēka trīscīņā sasniegti daudzi jauni rekordi
Marika Magaziņa. Foto: Latvijas Pauerliftinga federācija.

Latvijas atklātajā čempionātā spēka trīscīņā, kas bija šī gada lielākais notikums Latvijas pauerliftingā un kas nedēļas nogalē risinājās Koknesē, sasniegti vairāki valsts rekordi.

Latvijas Pauerliftinga federācija inforē, ka Latvijas rekordi dažādās grupās un kategorijās tika laboti gandrīz 100 reizes. Sacensībās 12 stundu garumā piedalījās 73 sportisti no 20 sporta klubiem – nebijis notikums atklātajam (Open) čempionātam. Svaru kategorija līdz 83 kg piedzīvoja 19 dalībnieku konkurenci – arī nebijis notikums Latvijas pauerliftingā. Iepriekšējo gadu čempionam nācās palikt ārpus trijnieka, īpaši vīriešiem sīva cīņa norisinājās par katru vietu.

Absolūtajā vērtējumā pārsteigumu nebija – uzvarēja smagāko svara kategoriju sportisti – Marika Magaziņa (Gulbenes KSP), kļūstot par pirmo sievieti Latvijā, kas bez ekipējuma veikusi pietupienus ar 200 kg, un Māris Juzups (Valmiera SP/Aizpute), kurš uz starta platformas atgriezās pēc nopietnas traumas vasarā.

Komandu konkurencē sievietēm triumfēja Rīgas Stradiņa Universitātes dāmas, vīriešiem – Valmieras Spēka Pasaule.

Izmantotie resursi:
ttps://www.powerliftings.lv/jaunumi...