Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Foto: Rīdziniece Belova kļūst par trīskārtējo IFBB pasaules čempioni fitnesā

Ar zelta godalgu un 5.vietu komandu ieskaitē vakardien mājup atgriezusies Latvijas jauniešu komanda fitnesā, kura veiksmīgi startēja IFBB pasaules čempionātā fitnesā bērniem un jauniešiem 2014, kas no 14. līdz 16.jūnijam norisinājās Serbijas pilsētā Novi Sadā. Latvijas komandas veiksmīga dalība sacensībās tika nodrošināta pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un kompānijas "Sanadren Baltic" atbalstam.

Zelta medaļu un IFBB pasaules čempiones titulu 2014 Latvijai izcīnīja rīdziniece Vanesa Nikola Belova (kategorijā jaunietes 14-15 gadi). Ar šo panākumu Vanesa kļuva par trīskārtējo IFBB pasaules čempioni fitnesā, kārtējo reizi pierādot savas meistarības augsto līmeni pasaules prestižākajā turnīrā. Jaunā rīdziniece ļoti sīvā konkurencē apsteidza 18 dalībnieces savā kategorijā, atstājot aiz sevis tradicionāli stiprās Ungārijas, Slovākijas un Ukrainas fitnesistes. Vanesas neatkārtojamā, emocionāli un tehniskā izpildījumā stiprā fitnesa izvēles programma, kā pusfinālā, tā arī finālā tika novērtēta ar visaugstākajām atzīmēm, kas summējot ar ķermeņa proporciju raundu deva iespēju uzrādīt augstāko rezultātu sacensībās.

Talantīgā, jaunā sportiste no Rīgas Veronika Harčenko (kategorijā meitenes 10-11 gadi) sasniedza otro labāko rezultātu Latvijas komandai, iekļūstot finālā un kopvērtējumā starp 22 dalībniecēm ierindojoties 6.vietā. Trešā sportiste no Latvijas Marika Sirotkina (kategorijā 12-13 gadi) 20 dalībnieču konkurencē ierindojās augstajā 8.vietā.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Vederņikova
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente

     [+] [-]

, 2014-06-20 16:55, pirms 10 gadiem

Komentārs par 5. attēlu

Vajadzētu video..lai labāk saprastu kāda ir uztāšanās kvalitāte čempionei...