Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Tukuma stiprākie - Kanbergs un Makarenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tukuma stiprākie - Kanbergs un Makarenko
Ēriks Kanbergs, kurš uzspieda 160 kg
Foto: Uģis Grantiņš

Vakar Tukuma pilsētas svētku ietvaros notika Tukuma novada atklātais svara stieņa spiešanas guļus čempionāts TB (Tukuma Brāļu) versijā. Svara kategorijā līdz 85 kg uzvaru izcīnīja Ēriks Kanbergs, bet svarā virs 85 kg zelta medaļu ieguva Ivans Makarenko.

Sacensības notika divās svara kategorijās - līdz 85 kg un virs 85 kg. Spiešanas reglaments: jāuzspiež pēc iespējas lielāks svars, no kura tiek noņemta sportista svars, iegūstot rezultātu.

Svara stieņa spiešanas čempionātu koriģēja tā tiesneši Elāns Kloppe, Uģis Suveizda un Andris Beķeris.

Jāpiemin, ka no gandrīz 300 sanākušo skatītāju puses interese par pasākumu, kurš notika zem atklātas debess bija milzīga, taču sportistu atsaucība šoreiz nebija tik liela. Kopumā sacensībās piedalījās tikai divpadsmit dalībnieku - desmit vieglajā svarā, bet divi smagajā svara kategorijā.

"Sacensības notika pēc visstingrākajiem noteikumiem. Sportistiem ceļot stieni bija jāietur pauzes, kā arī bija jāgaida komandas, lai sāktu spiest un nolaist stieni," komentēja sacensību galvenais tiesnesis Elāns Kloppe.

Sacensību rezultāti

Svara kategorija līdz 85 kg

1. Ēriks Kanbergs (Tukums)
2. Viktors Barjakins (Rīga)
3. Artūrs Rudenko (Tukums)

Svara kategorija virs 85 kg

1. Ivans Makarenko (Tukums)
2. Edijs Mikutis (Tukums)

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali

     [+] [-]

, 2011-08-21 18:09, pirms 13 gadiem
un cik pārējie uzspieda?!!!!