Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Zināmi Karate kausa ieguvēji

Andrejs Siliņš

15. martā notika ikgadējais Karatē Latvijas kauss. Šajās sacensībās cīnījās spēcīgākie Latvijas klubi un sportisti , kas visa gada garumā ir izcīnījuši godalgotas vietas Latvijas Karatē turnīros. Kopā 12 klubi un apmēram 120 sportisti.

Šis turnīrs bija atlase uz Eiropas čempionātu pieaugušajiem, kas šogad notiks Horvātijas pilsētā Zagreba. Tāpat tika noskaidrots Latvijas labākais un rezultatīvākais klubs 2009. gadā. Baltijas karatē klubs startēja 21 sportistu sastāvā kopā ar saviem treneriem Maksimu Ivančikovu un Aleksandru Stolerovu. BKK parādīja sevi pietiekami veiksīmīgi, neskatoties uz iepriekš iegūtam traumām Eiropas turnīros un daudzu sportistu slikto veselības stāvokli.

Diemžēl Latvijas turnīri atšķirās ar savu tiesnešu nekompetenci un tiesāšanas nekvalitatīvo līmeni, bet, pateicoties kompānijai Pata-Ab, Baltijas Karatē Klubs uz šo turnīru ielūdza Igaunijas vecāko tiesnesi ar starptautisko kategoriju, kurš tiesā WKF Eiropas un Pasaules čempionātus - Igoru Gerašenko. Gerašenko kungs pirms sacensībam sniedza konsultācijas un sīki paskaidroja visas noteikumu izmaiņas un jauninājumus, un visu sacensības gaitu palīdzēja tiesāt mūsu tiesnešiem.

Visa gada garumā Latvijas un arī, protams, BKK sportisti trenējās un piedalījās vietējā mēroga un Eiropas, pasaules turnīros. Latvijas kauss ir noslēdzošais Latvijas turnīrs, kur katrs sportists un klubs var apliecināt sevi un parādīt gada laikā paveikto darbu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-16 16:53, pirms 15 gadiem
sīkāka info nebūs?

pēc raksta saportu to, ka Baltijas Karate Klubs parādīja sevi veiksmīgi, kā arī uzaicināja labu tiesnesi no Igaunijas. Bet par pašām sacensībām un to rezultātiem nekā nav.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 17:52, pirms 15 gadiem
kāda karate stila pārstāvji?un vispār bezkontaktu ciņas -balets!ŠOTOKANS ,ja nu vienīgi katas ir skatāmas.Kiukushinkai-tur arī nekopetens tiesnesis slikti nenotiesās,jo viss reālā kontaktā redzams.

     [+] [-]

, 2009-03-16 18:30, pirms 15 gadiem
bayern rakstīja: kāda karate stila pārstāvji?un vispār bezkontaktu ciņas -balets!ŠOTOKANS ,ja nu vienīgi katas ir skatāmas.Kiukushinkai-tur arī nekopetens tiesnesis slikti nenotiesās,jo viss reālā kontaktā redzams.
Losis esi? kāds balets? ko tu vispar zini?

     [+] [-]

, 2009-03-20 16:31, pirms 15 gadiem
Pareizi ka šotakans ir balets! Pie šitādiem rakstiem obligāti ir jāmin karatē stils, jo nezinātājs var pārprast. Piekrītu bayernam, jo Kjokušinā tiesnesis točna nevar iespaidot rezultātu. Bet lai jau šotakani sitās savā sulā...... ...