Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Autors: Latvijas Pauerliftinga Federācija

Solis līdz Latvijas čempionātam

Jau pavisam drīz 05.03.2011.gadā gaidāms atklātais Latvijas čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus, ko tradicionāli organizē Jelgavas sporta klubs Apolons.

Kaut arī čempionāts, kā pierasts norisināsies Jelgavā, šoreiz tā norises vieta no visiem pazīstamā Daugavas sporta nama ir pārcelta uz sporta halli Mātera ielā 43a. Lielākoties tādēļ, ka čempionāts pēdējos gadus ir regulāri pulcējis vairāk kā 150 dalībnieku jauniešu,junioru, vīru, sieviešu un senioru grupās un tā kvalitatīvai norisei ir nepieciešamas lielākas telpas.

Vēl jo saistošāku šo čempionātu padara jaunās svaru kategorijas, kas stājušās spēkā ar 2011.gadu un līdz ar to visi Latvijas rekordi šajās sacensībās tiks pārrakstīti no jauna, līdzīgi kā tas pirms vairākiem gadiem notika klasiskajā svarcelšanā. Protams tas nenozīmē, ka par Latvijas rekordistu būs iespēja kļūt kuram katram, jo lai noturētu augsto sacensību un konkurences līmeni rekordi tiks reģistrēti tikai tajā gadījumā, ja tas būs lielāks, kā uzstādītais kvalifikācijas minimums.

Komandu cīņa sagaidāmā intriga ir duelis starp Jelgavas klubu "Apolons" un Valmieras "Spēka Pasauli". Jelgavnieki neapšaubāmi darīs visu, lai turpinātu savu iesākto divu gadu uzvaru sēriju.

Dalībnieku svēršanās notiks no plkst. 8.00 līdz 11.00, sacensību sākums plkst. 11.10. Dalības pieteikumus līdz 02.03.2011.gadam izmantojot nolikumā pieejamo pieteikumu formu sūtīt uz e pastu lpf@sp.lv.

Vairāk informācijas par sacensību nolikumiem, noteikumiem meklējiet interneta mājaslapā - Speka Pasaule

No kā ir cēlies 2010.gada Latvijas čempionāta uzvarētāja - kluba Apolons nosaukums

  • 16

  • 23

  • 1



Spēkavīrs Aivars Šmaukstelis

Šmaukstelim desmitā vieta spēkavīru sacensībās "World's Strongest Man"

LETA. Latvijas spēkavīrs Aivars Šmaukstelis nedēļas nogalē ASV izcīnīja desmito vietu spēkavīru sacensībās "World's Strongest Man".
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Artūrs Plēsnieks. Foto: Reuters/Scanpix
15

Tokijas bronzas medaļnieks Plēsnieks nekvalificējas Parīzes spēlēm

LETA. Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Taizemē notiekošajā Pasaules kausā svarcelšanā izcīnīja 14. vietu svara kategorijā līdz 102 kilogramiem un nekvalificējās Parīzes olimpiskajām spēlēm.