Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Zīle izslēdz Nečiporenko un turpina savu uzvaras sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīle izslēdz Nečiporenko un turpina savu uzvaras sēriju
Kristaps Zīle
Foto: Levi

Vakar, viesnīcā „Reval hotel Latvija” cīņu šova „Fight club Kamikaze vol.3” ietvaros viens no Latvijas perspektīvākajiem jaunajiem K-1 cīkstoņiem Kristaps Zīle ar nokautu trešajā raundā pieveica Lietuvas čempionu Pavlo Nečiporenko.

Sportistu dueli, kurš ritēja pēc formulas trīs raundi pa trim minūtēm ļoti labi iesāka Lietuvas pārstāvis, nepārtraukti uzbrūkot, neļaujot par sevi 9 kg vieglākajam Kristapam izvērsties.

Otro raundu Nečiporenko arī sāka aktīvi, taču uz raunda vidu Zīle izdarīja veiksmīgu lēcienu ar celi korpusā, pēc kura lietuvietis atradās uz partera. Tiesnesis sāka atskaitīt nokdaunu taču Nečiporenko spēja atgūties un turpināt cīņu.

Trešajā raundā kā favorīts jau izgāja Zīle, kurš pret savu pretinieku strādāja aktīvi pielietojot sitienu sēriju ar kājām, kurus turpināja ar rokām. Taču pēc visiem šiem latvieša uzbrukumiem leitis spēja noturēties kājās un pat atbildēt ar pāris pretsitieniem ar rokām. Lai cik labi lietuvietis aizsargājās, cīņas izskaņā Kristapam beidzot izdevās tikt cauri Nečiporenko aizsardzībai, izdarot griezto sitienu ar kāju vēdera rajonā. Leitis bija uz zemes un pēc tāda sitiena nespēja vairs piecelties. Līdz ar to ar nokautu trešajā raundā, uzvarētāja roka tika pacelta Kristapam Zīlem, kuram šī bija ceturtā uzvara piecās cīņās.

„Fight club Kamikaze vol.3” cīņu rezultāti

DisciplīnaCīņas pārisUzvarētājsMetode
BokssIļja Zilinskijs vs. Jevgēņijs SkukinsIļja ZilinskisPTS
MMAJurijs Bricis vs. Sergejs Drobjs (Lietuva)Sergejs DrobjsTKO
K-1Valērijs Mikalauskas vs. Romas Daugulis (Lietuva)Valērijs MikalauskasKO
K-1Rolands Mikalauskas vs. Dmitrijs KaļmusDmitrijs KaļmusPTS
K-1Daniels Fedorovskis vs. Tadas Miceiko (Lietuva)Daniels FedorovskisKO
K-1Romāns Skiba vs. Mareks KovaļevskisMareks KovaļevskisPTS
K-1Viktors Gricius vs. Artjoms SpundziņšArtjoms SpundziņšTKO
K-1Kristaps Zīle vs. Pavlo NečiporenkoKristaps ZīleKO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-16 12:30, pirms 15 gadiem
leitis vai lietuvietis?