Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Makmilans uzvar "FIBO Power 2013"

Juris Miņins
Juris Miņins

Makmilans uzvar "FIBO Power 2013"
Sedriks Makmilans
Foto: flexonline.com

Sedriks Makmilans uzveica Džoniju Džeksonu un Edu Nanu, tādējādi izcīnot savu pirmo uzvaru IFBB PRO līgas turnīrā šajā sezonā, "FIBO Power 2013", kas norisinājās Ķelnē, Vācijā.

Fitnesa izstāde "FIBO Power" ir viena no lielākajām un prestižākajām savas nozares izstādēm Eiropā, jo bez klasiskās uzņēmumu ekspozīcijas, tās ietvaros tiek aizvadītas dažādas spēka sporta (un ne tikai) sacensības, kuru kulminācija ir Starptautiskās bodibildinga un fitnesa federācijas (IFBB) PRO līgas sacensības.

Lai arī šis turnīrs IFBB PRO līgas kalendārā nav pats nozīmīgākais, tas ir vienīgais, kas notiek Eiropā, tādējādi uz to ierodas liela daļa no Eiropas profesionāļiem, kā arī Ziemeļamerikas kultūristi, kuri uz Ķelnes skatuves vēlas uzlabot savu statistiku, jo uzvara PRO turnīrā, kā saka, arī Āfrikā, ir uzvara PRO turnīrā.

Šogad situācija izveidojās tāda, ka lielākā daļa vadošo līgas atlētu izvēlējās cīņu par uzvaru "FIBO Power 2013" noraudzīties no malas, t.i., prezentējot savus sponsorus izstādēs un dalot autogrāfus. Šī apstākļa dēļ jau pirms sacensībām varēja prognozēt, ka lielākā cīņa par uzvaru risināsies starp pagājušā gada čempionu Džoniju Džeksonu, "pretendentu" un Sedriku Makmilanu, kurš nu jau kādu laiku taisa viļņus profesionālā bodibildinga dīķī. Tāpat turnīrā piedalījās Eds Nans, Ronijs Rokels, Roberts Pjotrkovičs, Maikls Kelifanoss, Ens Ndžajens un citi, kuru starpā bija arī lietuvietis Daiņus Barzinskas.

Teikt, ka kāds no atlētiem bija izcilā formā nevar, ko arī norādīja vairāki eksperti, kas arī saprotami, jo pavasara nozīmīgākie starti bija marta sākumā, Kolumbusā, "Arnold's Classic" ietvaros. Tajā pašā laikā, tiesnešiem atlēti bija jāvērtē tāpēc viņi, kā tautā saka, "kas bija, to arī kristīja".

Pirmo vietu izcīnīja ASV armijas seržants Sedriks Makmilans, aiz sevis atstājot Džoniju Džeksonu un Edu Nanu. Ceturtais palika Roberts Pjotrkovičs, piektajā pozīcijā sacensības noslēdza mājnieks Ronijs Rokels, Daniels Tots tāpat iekļuva sešiniekā.

Jāpiebilst, ka lietuvietim Barzinskam šīs nebija labākās sacensības, jo kā to tiešraidē izteicās bodibildinga leģenda un IFBB slavas zāles atlēts Šons Rejs: "Neskatoties uz viņa pozitīvajiem priekšnesuma aspektiem kā, piemēram, lokanību, viņa uznāciens nebija labs. Daiņus grims bija ļoti plankumains, viņa āda bija piecās dažādās krāsās. Arī mūzika bija klusa. Tāpat viņš rādīja tikai ķermeņa augšdaļas pozas."

Atgādināsim, ka iepriekšējos divos PRO līgas posmos "Arnold's Calssic" un "Australian Grand Prix" pie uzvarām bija ticis Deksters Džeksons.

Nākamais IFBB PRO līgas posms notiks Brazīlijā, "Arnold's Classic Brasil" ietvaros, bet maija beigās-jūnija sākumā viens pēc otra sekos divi PRO šovi "ar vārdu" – Toronto un Ņujorkas PRO sacensības.

Izmantotie resursi:
HOME
FLEX Online | The Ultimate Bodybuilding...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-14 14:10, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: vislabākais ir Ronnie Coleman
Diemžēl, bet šams jau labu laiku kā nestartē... .