Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS: Kaut 200 kg uz galvas uzkristu...

Piesaku karu Latvijas medijiem (sporta jomā)!!!
Vakar notika LČ svarcelšanā. Tepat Dobelē.

21.gs 10 PČ medaļas nav nevienā vasaras sporta veidā.
Pēdējās Olimpiskajās spēlēs augstākā vieta Kohai.
Bet vai kāds žurnālists LČ apmeklēja!!??

Tā vietā vakar Ošenieks "slapināja" par iespēju nākamceturtdien pie Brīvības pieminekļa skatīt rallijkrosa zvaigžņu parādi... Pie tam nacionālā medija prime time raidlaikā ar frīk gājieniem.

Kauns, LTV, LNT, Diena, NRA, LA u.c.

     [+] [-]

, 2018-09-09 22:49, pirms 6 gadiem
Atkal nepaveicās kar kalendāru, ja nekas cits nenotiktu, gan jau kaut ko par to svarcelšanu kāds uzrakstītu

  +2 [+] [-]

, 2018-09-10 00:10, pirms 6 gadiem
Pirmkārt vaino federācijas pr cilvēku,ja tāds ir. Pēc tam federāciju. Pēc tam Ščerbatihu. Tad niecīgo intrigu un konkurenci. Deru,ka vairumā kategoriju nav ne 10, ne 7 atlēti un švakākajās ir 2-3, ti medaļas vnk par atnākšanu. Pie pēdējā atkal vaino federāciju nu bet būsim reāli - svarcelšana nav un nevar būt tautas sports. Pie pēdējā vaino sevi,jo katram,kurš te ir iekšā ir jādara viss lai lietas ietu uz augšu

     [+] [-]

, 2018-09-10 14:55, pirms 6 gadiem
Viena no kategorijam 2pax, veel 2vas kategorijas pa 3pax, un veel paris pa 4 pax. Te jau drizak Tripanam jataisa kads no raudoshajiem gravejiem par to kadaa pakalja ir shis sporta veids.

     [+] [-]

, 2018-09-10 17:33, pirms 6 gadiem
Kā jau vakar rakstīju pie futbola - Ošenieks nav nopietns žurnālists un žurnālisti stāstīs par to, kas interesē tautu. Ralijkross ir populārāks, tāpēc arī par to runā prime time. Un pareizi te jau iepriekš rakstīja- federācija, sportisti paši vainīgi, ka savu pasakumu nereklamē un nepadara par interesantu produktu.

     [+] [-]

, 2018-09-10 22:58, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Pirmkārt vaino federācijas pr cilvēku,ja tāds ir. Pēc tam federāciju. Pēc tam Ščerbatihu. Tad niecīgo intrigu un konkurenci. Deru,ka vairumā kategoriju nav ne 10, ne 7 atlēti un švakākajās ir 2-3, ti medaļas vnk par atnākšanu. Pie pēdējā atkal vaino federāciju nu bet būsim reāli - svarcelšana nav un nevar būt tautas sports. Pie pēdējā vaino sevi,jo katram,kurš te ir iekšā ir jādara viss lai lietas ietu uz augšu
Kopš kura laikā žurnālisti gaida krēslā informāciju...!!!
Z-paaudze.

     [+] [-]

, 2018-09-10 22:58, pirms 6 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: Viena no kategorijam 2pax, veel 2vas kategorijas pa 3pax, un veel paris pa 4 pax. Te jau drizak Tripanam jataisa kads no raudoshajiem gravejiem par to kadaa pakalja ir shis sporta veids.
Bez III sporta klases mačiem nepielaiž.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-11 10:24, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kopš kura laikā žurnālisti gaida krēslā informāciju...!!!
Z-paaudze.
apm pēdējos 10 gadus

     [+] [-]

, 2018-09-17 00:49, pirms 6 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kopš kura laikā žurnālisti gaida krēslā informāciju...!!!
Z-paaudze.
Nu psc. Loģiski,ka lielajiem medijiem jārāda masas interesējošas lietas - basis,hoķis,fucis,pat florbols utt. Izlase,pārbaudes,klubi,sportistu gaitas. Tad individuālās zvaigznes - Briedis,Ostapenko utjpr.
Tad masu sports - maratoni,orientēšanās,mtb seriāls,šoseja.
Tad tehniskie sporta veidi.
Tad EČ,PČ,OS,prestižie turnīri vieglatlētiem.
LČ svarcelšanā ar 33 dalībniekiem,sētas maču rezultātiem un niecīgu intrigu ? Ojā,protams,Tripānam kalendārā tāds ar izsaukuma zīmi...
Realitātē neviens pat nezin par tādu pasākumu,ja federācija laikus neuzraksta s.ūda relīzi un laikus. Un piezvana,mēģina ieintetesēt. Izmet āķi,ka būs Koha,Plēsnieks un kāds jauns rekordiņš.....nu tā tam jānotiek. Nevis jāpukst.
PS 3 klase. Vecīt - poverliftingā es to dabūju pusgadā. Pusotrā bija meistarkandidāts. OK svarcelšana tehniskāka,ies drusku ilgāk,bet nu tāpat smieklīga atruna. Jums kaut 77 vīri būs valstī ar 3 un augstāku kategoriju no aktīvi startējošajiem?

     [+] [-]

, 2018-09-22 18:21, pirms 6 gadiem
Varēji jau atbildēt