Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Latvijas spēka vīru čempionāts amatieru ieskaitē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Aizvien populārāks Latvijā kļūst spēka vīru sports un arvien vairāk mūsu valsts stiprinieki iesaistās dažādās sacensībās, lai pierādītu savu spēku. 2007.gadā pirmo reizi notika amatieru čempionāts, kurā kopumā piedalījās vairāk kā desmit jauno atlētu.

Arī 2008.gada vasarā tiek rīkots atsevišķs čempionāts jaunajiem un perspektīvajiem spēka vīriem, kas notiks BRĪVĀ LAIKA FESTIVĀLA ietvaros. Tiek plānots, ka katrā no posmiem piedalīsies vismaz 10-12 atlēti. Sacensībās dalībniekiem vajadzēs cīnīties ar mazākiem svariem nekā startē Elites grupas atlēti, toties ekipējums gan tiks izmantots tas pats. Organizatori cer, ka šī gada čempionāta laikā atradīsies sportisti, kuri tuvākajos gados būs gatavi pāriet Elites grupā. Šajā gadā Elites grupas dalībnieku sarakstu papildinās Oskars Brugemanis, kurš 2007.gada sezonā startēja amatieru ieskaitē!

Latvijas vīri, kam spēks kaulos un dūša liela! Latvijas Spēka Atlētu Federācija aicina atsaukties jaunos talantus, kas jūt, ka spēka vīru sacensības varētu būt viņu aicinājums. Visi, kuri ir ieinteresēti piedalīties sacensībās, var zvanīt uz LSAF (telefona numurs 67274488) un saņemt nepieciešamo informāciju!

Spēka vīru amatieru čempionāta pirmais posms notiks jau 24.maijā Ogrē. Vēl var paspēt pieteikties!