Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Sācies spēka vīru čempionāts

Andrejs Siliņš

Sestdien, 31.maijā, Jūrmalā ar sacensībām pludmales smiltīs iesākās HANSA LĪZINGS atklātais spēka vīru čempionāts. Atklāšanas parādē devās 13 atlētu.

Sacensībām papildus intrigu deva tas, ka tajās nepiedalījās Latvijas spēcīgākais atlēts Agris Kazeļņiks, kurš ir devies uz Pasaules čempionu līgas sacensībām Amsterdamā.

Pirmā posma sacensību rezultātus var uzskatīt par negaidītiem. Daudziem par pārsteigumu ļoti nopietns konkurents mūsējiem atlētiem izrādījās viesis no Zviedrijas. Johannes Arsjo šis ir tikai pirmais gads spēka vīru arēnā, bet viņa uzrādītie rezultāti jau ir jāuztver kā ļoti nopietni. Izņemot vienu vingrinājumu, pārējos viņš iekļuva triju labāko skaitā un kopvērtējumā pelnīti izcīnīja pirmo vietu šajā etapā. Latvijas līdzjutējiem par patīkamu pārsteigumu izrādījās Mārtiņa Skujenieka sniegums.

Ziemā ieguldītais darbs ir devis augļus un otrā vieta posmā jāuzskata kā nopietns pieteikums cīņai par augstām vietām čempionāta kopvērtējumā. Patīkami, ka pēc neveiksmīga sacensību sākuma ( pēdējā vieta mašīnu turēšanas konkursā ) spēja saņemties Māris Rozentāls, kurš posmā galu galā ieņēma trešo vietu. Mazliet pārsteidzošas ir mūsu parasto līderu uzrādītie rezultāti.

Taču jāņem vērā, ka sezona ir gara un katrs savu sportisko formu veicina pēc saviem uzskatiem. Ingusa Kaktenieka iekļūšana pirmajā četriniekā jau var uzskatīt par savā ziņā sensāciju, kurai būtu jāpamodina citus atlētus. Katrā ziņā rezultāti sola interesantu cīņu arī nākamajos posmos. Tuvākais no tiem notiks jau nākamajā sestdienā, 7.jūnijā, Jēkabpilī. Sīkāk ar rezultātiem iespējams iepazīties sacensibas.lv.

Informāciju sagatavoja
„Sporta attīstības centrs”

     [+] [-]

, 2008-06-01 11:07, pirms 16 gadiem
es tur ar biju . labA organizacija + bergmanis ir savā vietā!