Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Komanda paliek trīs spēlētāju sastāvā un gandrīz paveic brīnumu

NCAA mačā Alabamas komandas rezervisti asumu laikā devās laukumā, par to saņemot automātiskās diskvalificējošās piezīmes. Tādējādi palika komanda bez rezervistiem. Drīz vien viens no spēlētājiem savāca piezīmju normu, bet cits iedzīvojās savainojumā, un desmit ar pusi minūtes līdz beigām komanda palika trijatā. Tobrīd Minesotai bija liels pārsvars, taču trijatā spēlējošie laukuma saimnieki sāka pakaļdzīšanos un pietuvojās līdz viena metiena starpībai. Paveikt brīnumu gan neizdevās, tomēr aizraujošāku maču vēlēties nevarēja.

, 2017-11-27 16:09, pirms 6 gadiem
Piecās minūtēs 4 punktus iemest spēlējot 5 pret 3... Nez, laikam neko labu par komandu un tās treneri tas neliecina..
, 2017-11-27 16:31, pirms 6 gadiem
Tad,kad NBA visa komanda uzskrien laukumā pēc kaut kāda danka,tad visiem ir poh
, 2017-11-27 17:13, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tad,kad NBA visa komanda uzskrien laukumā pēc kaut kāda danka,tad visiem ir poh
Ne nu drusciņ ir atšķirība vai spēlētāji tur mērkaķojās pēc danka vai skrien vicināt dūres pēc grūstīšanās.
, 2017-11-27 18:20, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Piecās minūtēs 4 punktus iemest spēlējot 5 pret 3... Nez, laikam neko labu par komandu un tās treneri tas neliecina..
Piekrītu. Kāda jēga palikt 5 pret 3, ja sedz tāpat 1 vs 1 un nepresingo?
, 2017-11-27 20:58, pirms 6 gadiem
Njā, pie 5v3 sāka segt zonu, pat spēlējot 5v5 ir krietni lielāks spiediens ar double team. Absolūti auni tas piecinieks ar treneri priekšgalā.
, 2017-11-27 22:58, pirms 6 gadiem
Šis parāda kādēļ baksetbols ir vienkārši tizls sporta veids. Kāda jēga vispār kaut ko izspēlēt, un tērēt laiku, ja var vnk iet un mest, ir bloks vai nav... Tāpat jau līdz grozam, un grozā iekšā, jebkurš profesionāls spēlētājs aizmetīs.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix
3

"Timberwolves" galvenais treneris sadursmē ar spēlētāju nopietni savainojis ceļgalu

LETA--AP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Minesotas "Timberwolves" galvenais treneris Kriss Finčs svētdien pēc sadursmes laukuma malā ar vienu no spēlētājiem pārrāvis labā ceļgala patellāro saiti.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
13

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.