Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NFL debitants par vakariņām samaksā 11 561 dolārus

NFL debitants par vakariņām samaksā 11 561 dolārus
Karls Deiviss
Foto: baltimoreravens.com

Nacionālās futbola līgas (NFL) debitantam Karlam Deivisam, kurš pārstāv Baltimoras "Ravens" vienību, gājiens uz restorānu kopā ar saviem komandas biedriem izmaksāja vairāk kā 11 tūkstošus ASV dolāru.

NFL, kā visās Ziemeļamerikas profesionālā sporta līgās, ir daudz un dažādas tradīcijas, viena no kurām iekļauj debitanta iešanu uz restorānu ar komandas biedriem (visu komandu vai kādu tās grupu) un visas kompānijas rēķina apmaksu.

Tieši tā rīkojās Baltimoras "Ravens" komandas spēlētāji, kuri uz restorānu devās kopā ar aizsardzības līnijas spēlētāju Karlu Deivisu. Protams, ka, kā jau spēcīgi vīri, viņi nemēģināja iztikt vien ar mazumiņu un pasūtīja vairākus puskilogramīgus steikus, kā arī daudz ko citu. Beigu beigās čeks, kas bija jāapmaksā komandas un līgas jaunpienācējam, bija uz 11 561 ASV dolāriem.

Salīdzinājumam jāpiebilst, ka par vienu spēli futbolists saņem 25 588 dolārus, kas nozīmē, ka šīs vakariņas viņam izmaksāja pusi no viena mača atalgojuma.

Interesanti, ka sākotnēji Deiviss fotogrāfiju ar čeku bija izlicis savā instagram kontā, taču vēlāk viņš to pats arī izdzēsa.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2015-12-24 13:22, pirms 8 gadiem
protams, tādi buļļi daudz ēdīs... salīdzonot ar basi
, 2015-12-24 14:32, pirms 8 gadiem
Paveicās, ka neiemaldījās kādā no Rīgas centra bāriem.
, 2015-12-24 15:07, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Paveicās, ka neiemaldījās kādā no Rīgas centra bāriem.
Nekas jau nebūtu, apsargi var piesieties tikai miesās švakākiem putniem.
Es vēl uzsauktu bonusā dāmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-24 16:56, pirms 8 gadiem
Ja uzsauca saviem džekiem, tad jau viss ok...vienīgie vai tie rīmas tik pat daudz maksàja, kad bija jauniņie?...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-29 07:30, pirms 8 gadiem
Ja es kautko nejaucu , tad regulārajā sezonā NFL ir vien 16 spēles. Tas nozīmē, ka apēduši 1/35 daļu no gada algas , jeb trešdaļu no mēnešalgas. Katrs pats var spriest, cik nozīmīgs robs ģimenes budžetā izveidotos.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
11

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.