Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Neaiztiec vārtsargu!

Kontinentālās hokeja līgas regulārā čempionāta spēlē Magņitogorskas "Metallurg" šodien savā laukumā ar 6:1 sakāva Habarovskas "Amur". Uzvara tika izcīnīta arī citā frontē - pēc tam, kad viesu uzbrucējs Jevgeņijs Orlovs izdarīja spēka paņēmienu pret sāncenšu vārtsargu Vasīliju Košečņiku, viņu ar dūrēm pārmācīja "Metallurg" aizsargs Jaroslavs Habarovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-22 17:54, pirms 11 gadiem
Lūk to es saprotu, kaujās lai pārmācītu, nevis kā NHL- 2 klauni nostājas laukuma vidū un vienkārši bez iemesla taisa kaut kādu šovu.
, 2013-09-22 19:23, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Lūk to es saprotu, kaujās lai pārmācītu, nevis kā NHL- 2 klauni nostājas laukuma vidū un vienkārši bez iemesla taisa kaut kādu šovu.
Tieši tā! Es nekad neesu sapratis to principu- lai kaujas policists pret policistu. Nē, lai policists iet iedot pa muti tam kurš sūdus taisīja, lai arī tā ir zvaigzne. Baigais prikols ka izrubīsies ar pretinieku policistu, kurš tad vispār uz sola sēdēja, un tā zvaigznīte turpinās lekties. Kas sagrēko- tam pa muti!
, 2013-09-22 20:02, pirms 11 gadiem
Kur tīšs spēka paņēmiens pret vārtsargu? Košečņiks pats izlīda no vārtiem lai ripu raidītu tālāk, tieši pretī pretīmnākošajam uzbrucējam, kuram nebij laika izvairīties.
, 2013-09-22 20:50, pirms 11 gadiem
Kašķis vispār par neko. Ne jau speciāli uzskrēja virsū.
, 2013-09-22 21:30, pirms 11 gadiem
Ja tu spēj izvairīties no sadursmes ar vārtsargu, bet tā vietā, lai to darītu, sgatavojies spēka paņēmienam, tā tiešām nav nejauša sadursme.
, 2013-09-22 23:42, pirms 11 gadiem
Habarovs sita Habarovskieti. vai tad nav jākaunās
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
9

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.