Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Skrējiena līderi aptur trasē iemaldījies suns

15.maijā Bengalūru pilsētā, Indijā norisinājās „TCS World 10K” skrējiens. Tās ir skriešanas sacensībās un reizē arī svētki, līdzīgi kā citi pilsētu skriešanas pasākumi citur pasaulē.

Šādos pasākumos, protams, piedalās arī elites klases sportisti, kuri sacenšas gan par uzvarētāja godu, gan par naudas balvām.

Vīriešu elites grupā, 10 kilometru distancē, pirmais finišēja Etiopijas skrējēs Mosinets Geremevs. Viņa laiks finišā – 28 minūtes un 36 sekundes.
Devītajā vietā ierindojās cits Etiopijas skrējējs Mulle Vasihuns, ar laiku 29 minūtes un 15 sekundes.

Un tieši Vasihuns bija vadībā līdz 12.minūtei, bet tad viņš pieļāva kļūdu. Skrienot visiem pa priekšu, Vasihuns nomaldījās no trases. Ātri atgriezies atpakaļ uz īstā ceļa, etiopietis sastapās ar citu šķērsli. Viņam uzbruka suns, kura dēļ sportistam nācās apstāties un zaudēt vērtīgās sekundes.

Pasākuma organizatori atzina, ka viņi neko nevar darīt šajā situācijā. Šādas lietas viņi nevar nokontrolēt.


, 2016-05-19 19:46, pirms 8 gadiem
Suns totalizatorā labi izcēla
, 2016-05-20 09:21, pirms 8 gadiem
da_silva rakstīja: Suns totalizatorā labi izcēla
KAaulu arii dabuja,jo galjas shitam nebija..
, 2016-05-20 18:19, pirms 8 gadiem
Nevar jau sunīti vainot, ka ieraugot garām skrienošus kauliņus, tie uzreiz sakārojās
, 2016-05-21 08:19, pirms 8 gadiem
Bēgļu ēdājs!
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
13

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.