Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Porziņģa futbols iekļauts NBA jocīgākajos momentos

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi nedēļas jocīgākos momentus. Ņujorkas "Knicks" spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis redzams sadaļā, kur basketbolisti demonstrē futbola iemaņas.

Video: The Starters, NBA

, 2016-01-15 16:19, pirms 8 gadiem
A very solid play
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-15 17:49, pirms 8 gadiem
Daņilla Fox rakstīja: Vispar sitasjoko video garlaicigs ,skatos šaka topa un pietiek ;

lai vai tas hezonja petuhs ir ,ta gan vins paradija porzingim klasi ,var aiziet nopulet bucas horvatam
Var just, ka šim cilvēkam intelekts laužas ārā pa visām spraudziņām. Būtu vismaz rakstīt iemācijies, ja jau baigi gribas paspīdēt.
, 2016-01-15 18:34, pirms 8 gadiem
andzis rakstīja: Var just, ka šim cilvēkam intelekts laužas ārā pa visām spraudziņām. Būtu vismaz rakstīt iemācijies, ja jau baigi gribas paspīdēt.
Šim indivīdam piemīt primitīvas saziņas prasmes, kas laika gaitā iemantotas no paaudzes paaudzē, sākot ar 1945. gadu, nu beidzot tas var sākt atmaksāties, lai parādītu savu lielo mīlestību pret savu tēviju, pasaules nabu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-17 02:50, pirms 8 gadiem
šie starteri tāds pozitīvs kolektīvs , prieks reizēm paskatīties šādu materiālu.
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
1

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
25

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.